NAJAVA: Hrvatske svjetske igre ponovo u Zagrebu 2017.

U organizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa, nakon dva puta održanih u Zadru te prethodno održanih u Zagrebu, Hrvatske svjetske igre ponovo u Zagrebu u srpnju 2017. godine. Naredne igre će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice  Republike
Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, pokrovitelj održanih u 2014. bio je tadašnji predsjednik Ivo Josipović

Hrvatske svjetske igre održati će se 18.-21. srpnja 2017. godine u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa i Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Prijave natjecatelja traju od 1. ožujka 2016. do 28. veljače 2017. godine.

Mrežna stranica Igara je na domeni http://www.hsi-cwg.com. Uskoro će biti javna.

Nacionalni koordinatori su dobili službeni e-mail i letke.

Važna obavijste

Na stranicai HSK  objavljene su infoprmacije vezano za sve sudionike ali i sve druge koji će biti na bilo koji način uključeni
u Hrvatske svjetske igre.
Kotizacije nema. Umjesto kotizacije natjecatelj mora uplatit iznos od 100 Eura kao garanciju da će doći na natjecanje. Po dolasku u Zagreb garancija se uplatitelju vraća. Garantna uplata od 100 Eura se plaća  na račun Nacionalnih kongresa. Ako nije moguće uplatiti na račun Nacionalnog kongresa onda se uplaćuje na račun Hrvatskog svjetskog kongresa.

HSK ne plaća bankovne troškove.

Ukoliko natjecatelj ne dođe na natjecanje. a prijavio se, neće mu biti vraćen novac, nego ide na račun globalnog kongresa.

Račun HSK Igara, za uplatu garancije, koristi se samo ako Nacionalni kongres nije u mogućnost zaprimiti uplatu:

Hrvatski svjetski kongres

Trg Stjepana Radica 3

10 000 Zagreb

OIB: 72560526427

IBAN: HR1524840081500188305

SWIFT adresa: RZBHHR2XXXX

Raiffeisenbank Austria d.d.
Zagreb, Petrinjska 59

Do sada smo za svake Igre imali Ambasadore ili Veleposlanike Igara, koji su bili promotori Igara. To su bili istaknuti Hrvati iz svijeta znanosti, kulture, sporta, politike i itd. u svojoj zemlji u kojoj djeluju i u svijetu. (do sada su bili Lynn Jelić, Davor Pavuna, Thomspon, Niko Kovač i itd). Iz svake zemlje možete aktivirati Ambasadore za svoju zemlju i cijeli svijet. Potrebna je njihova slika i kratke informacije o njima da bi ih stavili na mrežnu stranicu Igara. Ambasadori su dobrodošli na otvorenje, ali i na cijeli program Igara.

Krajem lipnja se u Zagrebu sastaje Središnji odbor i Nacionalni kongresi isto tako trebaju podnijet izvješća o svom učinjenom poslu koja se tiču Igara. Stoga je potrebno da se pročitaju prethodne obavijesti (1.-3.) o Igrama.

Pojedinosti o samom natjecanju, smještaju, pravilima i kategorijama bit će objavljeni po sastanku Središnjeg odbora.

Krajem svibnja održati će se sastanak između Hrvatskog svjetskog kongresa i Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Vinko Sabljo, glavni tajnik i koordinator HSI
Mateja Mandić, tajnica HSI

vezana objava : Hrvatske svjetske igre 2010
GALERIJA SLIKA :Hrvatske svjetske igre Zadar 2010.
Hrvatske svjetske igre 2014.

hsk/hia
foto:hsk

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *