EURO 2016- Uoči odlaska u Francusku predsjednica primila hrvatsku nogometnu selekciju

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je u ponedjeljak u svom uredu igrače i stručni stožer Vatrenih uoči puta na Europsko prvenstvo, a primanju su nazočili i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar te pomoćnica za sport Janica Kostelić.

predsjednica-hr-reprezentacija
Iznimno mi je drago što ste došli, da vam mogu zaželjeti svu sreću i puno uspjeha na predstojećem Europskom prvenstvu u svoje osobno ime i u ime svih hrvatskih građana. Hrvatska, nažalost, ovih dana prolazi kroz turbulentno razdoblje na političkoj sceni, ali život ide dalje i želim da upravo ovaj sastanak s vama svima pruži nadu i dobar primjer kako se svi u Hrvatskoj možemo ujediniti u ideji zajedništva, podržavajući reprezentaciju uz vatreno srce“, poručila je Grabar-Kitarović.

Zaželjevši hrvatskim reprezentativcima puno uspjeha u natjecanjima, predsjednica Grabar-Kitarović kazala je kako cijela Hrvatska vjeruje u njih i veseli se svakoj utakmici koja je pred njima. „Molim vas da ne osjećate pritisak, nego igrajte sa srcem kao što uvijek igrate , vodite se mišlju da ste vi najbolji među hrvatskim nogometašima, najbolji reprezentativci i najbolji veleposlanici Republike Hrvatske“, kazala je Predsjednica.

Vi ste snaga Hrvatske i snaga koja čini Hrvatsku. Bit ćemo ovih dana svi u mislima s vama, veselit ćemo se svakom vašem uspjehu, bit ćemo s vama u svakom trenutku neizvjesnosti“, poručila je Predsjednica igračima hrvatske nogometne reprezentacije te izrazila uvjerenje kako se u Hrvatsku vratiti s odličnim rezultatima i razlogom za slavlje.

Više o EURO 2016 pratite na stranici   Hrvatskog nogometnog saveza (HNS )

vezane objave: EURO-2016 Poznat popis svih nogometnih selekcija

HNS /hia
foto:HNS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *