KRIZA VLASTI: Premijer s Mostovcima održao uži kabinet Vlade

Danas je u Vladi održan uži kabinet, odnosno ono što je od tog kabineta ostalo zbog toga što je , kako se  doznaje, od HDZ-ovih ministara došao samo Miro Kovač ministar vanjskih poslova no i on je brzo otišao.

Na sastanku su bili predsjednik Vlade Tihomir Orešković, od dva potpredsjednika bio je samo Božo Petrov i Mostovi ministri.
Premijer Orešković odradio je sastanak kao da se ništa specijalno ne događa. Prošli smo kroz sve točke dnevnog reda i za sutra će biti sazvana sjednica Vlade, a da li će se ona i uopće održati, odnosno tko će na nju doći, da li će se itko od HDZ-ovih ministara tamo pojaviti, to vam doista ne mogu reći – rekao je nakon sastanka jedna od Mostovih ministara.

Na pitanje novinara je li točna neslužbena informacija koja se jutros pojavila, a prema kojoj je ministar Kovač Mostovim ministrima predložio prijedlog da se odreknu Oreškovića, odnosno da pristanu na nekog novog mandatara/ budućeg premijera
izvor iz Mosta kaže da to nije točno, a ako je ta ponuda negdje iznesena nije iznesena danas na užem kabinetu Vlade.

Varaždinski HDZ traži ostavku Tomislava Karamarka

Varaždinski HDZ traži ostavku Tomislava Karamarka s mjesta prvog potpredsjednika Vlade, rekao je u utorak na konferenciji za novinare predsjednik varaždinske organizacije te stranke Damir Habijan koji tvrdi da je to jedini izlaz iz trenutne loše političke situacije na nacionalnoj razini.

vecernji.hr/hia
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *