Hefner prodao kultnu Playboy vilu u kojoj je proveo 45 godina

Vila u Los Angelesu bila je Hughu Hefneru dom proteklih 45 godina. Kupio ju je za milijun a tražio je 200 milijuna.

Hugh Hefner još je u siječnju odlučio prodati Playboy vilu u kojoj živi, a za nju je tražio 200 milijuna dolara. Ovog tjedna napokon ju je uspio prodati i to susjedu, Darenu Metropoulosu, poduzetniku koji ima tvrtku Metropoulos & Co., a inače živi u vili pored Hefnerove. Metropoulos je susjednu vilu kupio 2009. godine za 18 milijuna dolara, piše Wall Street Journal. Cijena za koju mu je pak Hefner pristao prodati svoju vilu nije poznata.

Hugh-Hefner

Kad je stavio kuću na tržište neki američki mediji, poput CBS-a, tvrdili su kako ne vrijedi ni pola tražene vrijednosti. A prema knjizi jedne od bivših zečica, Holly Madison, vila, za koju piše da je građena u gotičko-tudorskom stilu, hitno treba renovaciju te trenutačno vrijedi maksimalno 90 milijuna dolara.

Iako je stavio vilu na prodaju, 90-godišnji Hefner tražio je pravo da u njoj živi do kraja života. Inače, Hefner je vilu u Los Angelesu kupio prije 45 godina za samo milijun dolara.

Izgrađena je 1927. godine te se proteže na 5 jutara zemlje, ima 29 prostorija, kućno kino, vinski podrum i bazen. Zanimljivo je da imanje posjeduje i rijetku dozvolu za držanje zoološkog vrta.

telegram.hr/hia.com.hr
foto:AFP

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *