EURO 2016: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS zbog navijača koji je utrčao na teren na utakmici s Turskom

Europska nogometna asocijacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), nakon što je navijač hrvatske reprezentacije utrčao na teren na “Parku prinčeva” u nedjelju  kako bi proslavio vodeći gol s igračima u susretu s Turskom ,prenosi Anadolu Agency (AA).

 

Iz UEFA-e su priopćili da je disciplinski postupak protiv Hrvatske otvoren zbog nedozvoljenog ulaska navijača na teren. Konačnu odluku će Disciplinska komisija donijeti 21. srpnja.

Nakon što je Luka Modrić u 41. minutu postigao gol, navijač “vatrenih” je utrčao na igralište. Iako je osiguranje relativno brzo reagiralo on je neometano došao do Modrića i ostalih igrača, a nakon kratkog slavlja odstranjen je s terena.

UEFA je odlučila pokrenuti disciplinski postupak i protiv Ruskog nogometnog saveza zbog sukoba na ulicama Marseillea i stadionu Velodrome, rasističkog ponašanja i korištenja pirotehnike ruskih navijača,

Disciplinska komisija UEFA-e objavila je da će do utorka, prije naredne utakmice reprezentacije Rusije na Europskom prvenstvu protiv Slovačke u Lilleu, donijeti i obznaniti svoju odluku.(AA)

AA album slika  s utakmice Hrvatska-Turska

hia
foto:aa.com.tr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *