Preminuo bivši direktor programa Nove TV Siniša Svilan

Siniša Svilan,  bivši direktor programa Nove TV, urednik i novinar,  iznenada je danas preminuo u Beogradu u dobi od 56 godina.
Siniša se srušio oko podneva, a dvadesetak minuta su ga reanimirali u pokušaju da mu spase život, no bez uspjeha. Uzrok smrti još nije službeno potvrđen, ali neslužbeno se doznaje da mu je zatajilo srce.
U svojoj bogatoj karijeri Siniša Svilan bio je novinar i urednik u različitim hrvatskim medijima, od radija do televizije.

 

Svilan je rođen 1960. godine u Trogiru, svoju novinarsku karijeru započeo u svojoj 26. godini. Počeo je raditi na Radiju 101 kao urednik vijesti. Poslije je surađivao u “Latinici”, “Dobro jutro, Hrvatska”, HTV je zamijenio Mrežom “jer je vjerovao u privatnu televiziju” . Organizirao i vodio ‘Glamour party’ širom Hrvatske. Na poziv Marije Nemčić 2001. godine se vraća na HTV i počinje uređivati novu emisiju ‘Glamour cafea’. Tri godine kasnije odlazi na Novu TV na mjesto direktora programa s kojeg  je smijenjen 2012.
Karijeru je nastavio na srpskim i bosanskim televizijama.

Bio je u braku s Elom Svilan  s kojom ima kćer Galu, a posljednjih godina sreću je pronašao uz nevjenčanu suprugu Silvanu Mustapić.

 

vecernji.hr/hia
foto:EPH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *