PSIHOTEST: Što ste prvo zapazili na slici ?

Pogledajte pažljivo sliku i recite što ste na njoj prvo vidjeli a onda pročitajte objašnjenje.
Psiholozi koji koriste ovaj test kažu da je 98% točan!

Jabuka

Simbol života, mudrosti i zdravlja. Predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost.Označava osobu punu života, sretnu u ljubavi, veselog duha. Polovica jabuke ovdje za vas nagovještava kratku, ali strastvenu avanturu!

Leptir

Simbolizira u vašem životu nešto radosno, novo. Skinut ćete uskoro sa sebe breme koje vas odavno opterećuje. Osjetit ćete kako ste mladi i bezbrižni, uživat ćete u sreći svog postojanja.Čeka vas sreća u ljubavi, uživajte u potpunosti! Leptir se na našim prostorima povezuje s ljepotom i nježnošću i jedan je od najjačih simbola ljubavi. Posebno one mladenačke, nevine i nesputane. Sam pogled na ovog veselog insekta je dovoljan da shvatimo pozadinu ove asocijacije: njegov let s cvijeta na cvijet je jasan prikaz veza koje čovjek svakodnevno ostvaruje sa svojom okolinom. On je simbol čovjekove težnje koja glasi – ostati vječno mlad, makar u srcu!

Nož

Govori o tome da je vrijeme napravite promjene u životu. Vrijeme je da “odrežete” nešto staro. Nož je simbol ljutnje, agresije i/ili razdvajanja. Trebate nešto „isjeći“ odnosno odstraniti iz svog života. Možda je u pitanju slabljenje ili presijecanje neke veze ili odnosa. Budite odlučni i jasni. Isto tako, nož predstavlja i neku vrstu seksualne tenzije i seksualnog suprotstavljanja.

Gusjenica

Govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizira dosta posla, sitnih problema i obaveza.Gusjenica predstavlja ovozemaljski život, čahura predstavlja tjelesnu smrt, leptir koji se oslobađa iz čahure predstavlja oslobođenje. Odbacite oklop i poletite slobodno!

atma.hr/hia.com.hr
foto:atma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *