Leonardo Di Capriova donatorska večer u Saint Tropezu, među uzvanicima i Nikolina Pišek-Ristović

U organizaciji fondacije Leonarda DiCaprija, na privatnoj se zabavi okupilo super-bogato društvance. Kamere su bile strogo zabranjene, a tek su rijetke fotografije i poneki video osvanuli na društvenim mrežama. Pa i na profilu jedne Hrvatice.

Da je Leonardo DiCaprio izrazito društveno i ekološki osviješten, dobro znaju svi obožavatelji slavnog oskarovca. Nekoliko puta na godinu Leo okupi impresivno društvo i u organizaciji svoje Fondacije prikupi sredstva za neki koristan cilj.

Tako je bilo u srijedu na večer u Saint Tropezu.  Cijeli svijet priča o njegovoj dobrotvornoj večeri na koju su se odazvali mnogi. Biti ondje stvar je prestiža, a prestiž je osjetila i Hrvatica s adresom u Beogradu Nikolina Pišek-Ristović koja je tom spektakularnom događaju osobno prisustvovala zajedno u društvu supruga Vidoja.

Fotografijama na instagramu, Nikolina se pridružila vojsci svjetskih celebrityja koji su slične fotografije i sami objavljivali.

Zaista je velika čast vidjeti toliko vas koji podupirete moju zakladu. Želim zahvaliti svim ljudima koji su omogućili da se ovaj događaj održi“, rekao je DiCaprio.

Na vrijednoj aukciji za vrtoglave su se iznose prodavale osobne stvari svjetski poznatih faca, na donatorsko večeri prikupljeno je čak 45 000 000 dolara.

Okupljene je zabavljala Lana del Rey, a najpoznatiji uzvanici bili su Arnold Schwarzenegger, Petra Nemcova, Mariah Carey, Chris Rock, Edward Norton, Kate Hudson i sva sila manekenki bez kojih niti jedan Di Capriov događaj ne može proći!  Nina Agdal, 24-godišnja danska manekenka njegova je trenutna ljubav. Na azurnoj obali par je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti. No poznavajući Leove navike, pitamo se koliko će trajati! piše dnevnik.hr.

dnevnik.hr/hia.com.hr
foto:instagram NR /

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *