TRAGEDIJA U ISTRI: Član IDS-a kandidat na rujanskim izborima izvršio samoubojstvo

Član predsjedništva IDS-a  Marin Grgeta pronađen mrtav u Funtani, prema prvim neslužbenim informacijama izvršio je samoubojstvu.Bio je kandidat na rujanskim prijevremenim parlamentarnim  izborima.

Grgeta je bio županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju a prije odlaska u Županiju više od četiri godine bio je pročelnik jedinstvenog upravnog odjela u Općini Vrsar. U prošlom sazivu bio je i IDS-ov županijski vijećnik.

Prema neslužbenim informacijama rijč je o samoubojstvu. Više okolnosti, za sada, nije poznato.

IDS otkazao predaju lista zbog tragične smrti

“Predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za predstojeće parlamentarne izbore, najavljena za danas, otkazana je zbog tragične smrti člana Predsjedništva IDS-a i županijskog pročelnika Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, 36-godišnjeg Marina Grgete, koji je bio trinaesti na listite koalicije u 8. izbornoj jedinici, priopćeno je iz ureda IDS-a.

‘Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrijednijih članova, suradnika i prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska’, naveli su iz IDS-a i pozvali medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji.

dnevnik.hr/hia
screenshot youtoobe

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *