Vjenčao se najpoznatiji balkanski Big Brother par

Najpoznatiji par balkanskog Big Brothera, nakon nekoliko prekida, ponovo su zajedno a ovaj tjedan je izrekao i sudbonosno “da” u gradskoj vijećnici u Novigradu.

Beograđanin Nemeš i Splićanka Marijana upoznali su se prije pet godina kad je ona u reality showu pred očima gledatelja prevarila supruga na što su burno reagirale obje obitelji. Dok je Marijanin otac Ivo, invalid Domovinskog rata govorio kako će se odreći kćeri, Nemešova majka Nada nije htjela čuti za Marijanu.

Njihove obitelji nisu bile na svadbi.

Nakon što se Marijana rastala od supruga živjeli su na lokaciji Zagreb – Beograd, a zatim zajedno ljetovali na Jadranu . Marijanina kći iz prvog braka često je viđena s mladim supružnicima. Njihova veza je dvije godine bila u prekidu.

Unatoč osuda javnosti i nekoliko prekida, njihov odnos uspješno je prebrodio sve kušnje. Nemeš je na svojem  Facebook propfilu podijelio objavu s riječima “Lijepo sam vam rekao, ne mislim bez nje”, aludirajući pritom na njihov turbulentni odnos.

Marijana Nemešević (32) izmijenila je bračne zavjete po drugi put. Kao i prije sedam godina, na prvoj svadbi, odabrala je bijelu vjenčanicu s čipkom. Iako bivša pobjednica ‘Big Brothera’ nije htjela pokazati lice fotografima, izbacila je nogu te otkrila seksi podvezicu i čipkaste vruće hlačice. Kninjanka se 2009. udala za šibenskog pomorca Ivana Čvrljka, a sad je pred matičara stala s Nikolom Nemeševićem (27) iz Požarevca. Iz novigradske vijećnice u Istri par je izašao razdvojeno. Mnogi su komentirali kako je Marijana pobjegla kao odbjegla nevjesta iz istoimenog filma.

Galeriju slika pregledajte na stranici jutarnjeg lista

Inače glazbenik, Nemeš je Marijani posvetio i vlastitu pjesmu “Ne mislim bez nje”, poslušajte je  ovdje

 

vecernji.hr/hia
foto:facebook

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *