Pucao po ulicama Beograda a onda se izgubio u stambenoj zgradi.

Nakon što je pucao iz automobila u pokretu u novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina naoružani muškarac uletio je u stambenu zgradu gdje mu se izgubio trag, piše vecernji.hr.

Čitav neboder je bio blokiran, policija je pretražila cijelu zgradu, obila desetak stanova. Osumnjičeni nije nađen, a stanarima je dozvoljeno da se vrate u stanove. Sumnja se da je napadač ipak pobegao iz zgrade , policija se nalazi na ulici i ispred zgrade  zbog sigurnosti ali kako bi provjerila sumnjive stanove.

Neki stanari su vidjeli napadača kada je ulazio u zgradu, a jedna stanarka je policiji ustupila i snimku nadzorne kamere. Kako prenosi RTS, policija je na osnovu te snimke napravila foto-robota, ali nitko od stanara i dalje nije uspeo identificirati  muškarca.

Jedino što je poznato jeste da napadač ima oko 30 godina, da je proćelav i da je nosio naočare za sunce.

Čitava drama je počela kada je muškarac, koji je vozio crni automobil marke BMW, nešto poslije 20 sati počeo pucati nasumično iz vozila, i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu.

Četiri automobila su tom prilikom oštećena. Nema informacija da je itko ozlijeđen u napadu. Poslije pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina. Doživio je nezgodu kod broja 213 kada mu je otpao kotač na vozilu, pa je nastavio trčati i naoružan uletio u neboder u Ulici Jurija Gagarina 241.

Prema neslužbenim informacijama, policija je našla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača.

Ispred zgrade su do iza ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske brigade s fantomkama, šljemovima, pancirkama i dugim cijevima, javio je Blic. 

Policajci su pregledali cijelu celu zgradu od 14 katova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog.

vecernji.hr/hia
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *