Byonce trijumfirala na dodjeli MTV glazbenih nagrada, na scenu se vratila i Britney

Beyonce je u nedjelju navečer u New Yorku dominirala na dodjeli  MTV-jevih glazbenih nagrada (VMA) , osvojila ih je osam uključujući i onu najvažniju – video godine.

U noći u kojoj su vladale žene, Britney Spears vratila se na VMA pozornicu nakon deset godina, a Rihanna je dobila nagradu za životno djelo. Beyonce je zamalo srušila Madison Square Gardennastupom u kojem je spojila pet pjesma s albuma‘Lemonade” posvećenih izdaji, osveti, ženskoj snazi i pritom dobila dugotrajne ovacije.

Njezin nastup najavljen je samo tri sata prije početka svečanosti. Na crvenih tepih stigla je s majkama trojice afroameričkih muškaraca koje je ubila policija u posljednje dvije godine. Njezin politički nabijen video “Formation” pobijedio je Adelin povratnički singl “Hello,” Drakeov “Hotline Bling”, “Sorry” Justina Biebera i “Famous” Kanye Westa.

Također je osvojila nagrade za najbolji ženski video, za koreografiju, montažu i nagrade u kategorijama u kojima glasaju gledatelji. Rekorder MTV-ja ipak je ostao Peter Gabriel koji je za svoj “Sledgehammer” prije trideset godina osvojio deset nagrada.

Povratak Britny Spears

U oskudnom, zlatnom kostimu Britney Spears je prvi put poslije devet godina opet nastupila na dodjeli MTV VMA nagrada.

Tom prigodom predstavila je svoj novi singl Make Me. Nakon nastupa, strani mediji udijelili su joj same komplimente te njezin povratnički nastup opisali kao spektakularan.

Poslije zahtjevne koreografije koju je odradila u sklopu pjesme gotovo svi se slažu da je Britney u najboljoj formi svog života. Ovaj njezin nastup zasigurno će zasjeniti onaj iz 2007. o kojem se godinama pričalo, ali ne u dobrom smislu.

hrt/hia
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *