Komentar Nikole Grmoje: Petrov je lopina, prevarant, prevrtljivac…..

Dogradonačelnik Grada Metkovića Nikola Grmoja na svojem facebook profilu objavio je zanimljiv komentar na  članak dr. sc. Vlade Jukića u Večernjem listu koji je komentirajući kandidate na izborima izjavio : ‘Petrov je pošten i ne laže, Plenković je pristojan demokrat, Milanović je sposoban, ali radi nevolje kad mu kontrola popusti’.

Evo kako je tu izjavu prokomntirao Grmoja u subotu na svojem facebook progilu, izjavu prenosimo u cjelosti

“Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili.

On je lopina i izdajica jer im zajedno s Oreškovićem nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte. Petrov je nedosljedan jer je bio “u koaliciji” s HDZ-om i jer im je predao svu vlast zbog čega je Karamarko bijesnio da je s Petrovom nemoguće surađivati.

Petrov je kolebljivac bez čvrstog stava što je pokazao time da je čvrsto branio Orepića od napada HDZ-a. I time što Karamarku nije dopustio uzurpaciju represivnog aparata, tako žarko željenog. Petrov je foteljaš i to je pokazao time što je bio spreman odreći se mjesta potpredsjednika Vlade, ali i time što je odbio sve pokušaje preslagivanja nakon pada Vlade i ostao vjeran ideji koju je zastupao.

To je logika dijela novinara, medija, analitičara i komentatora koji su u proteklih 8 mjeseci svim silama nastojali ocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život i kako bi prvo nabolje mijenjao svoj rodni grad, a nakon toga i Hrvatsku. Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje. I to mu nikada neće oduzeti koliko god riječi izgovorili i tekstova natipkali.”

Nikola Grmoj- facebook

hia.com.hr
foto:

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *