Teška tragedija na Jadranskoj magistrali kod Omiša

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer poslijepodne na Jadranskoj magistrali u Krilu Jesenicama između Splita i Omiša poginule su tri osobe, a šest ih je ozlijeđeno.

Izravno su se sudarili osobni automobil i gradski autobus na Prometovoj liniji 60 Split-Omiš a o kavoj se silini udarca  radilo
svjedoči i to što su dvije osobe iz vozila na mjestu poginule, dok je treća preminula u kolima Hitne pomoći na putu za splitsku bolnicu, piše vecernji.hr.

Službeno se još ne zna uzrok nesreće.

Tri osobe poginule su u osobno automobilu zagrebačkih registracijskih pločica. Pet osoba ozlijeđeno je u autobusu, a još jedna u automobilu koji je bio u koloni kada se dogodila prometna nesreća.

Zabog očevida promet na Jadranskoj magistrali je jučer od 16 sati u prekidu. Promet je usmjeren zaobilaznim cestama Tugare – Žrnovnica – Gata.
Nakon očevida, na koji je uz splitsku policiju izašla i dežurna zamjenica splitskog ŽDO-a, trebali bi se znati uzrok i okolnosti nesreće.

Prije nekoliko tjedana na istom mjestu poginuo je motociklist.

Slične tragedije se događaju i na drugim dijelovima Hrvatske.
Podsjećamo, prije dva dana život dviju Sara, dviju najboljih prijateljica ugašen je u Resniku jednim udarcem u stup. U subotu su cijeli dan molile na devetnici u Pleternici, a onda odlučile ostati na zabavi. Kući ih je povezao dečko sestre jedne od djevojčica koja je također bila u automobilu. Odmah nakon nesreće njih su dvoje prevezeni u požešku bolnicu.

hia
foto: screenshot hrt

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *