Brad Pitt u Hrvatskoj, na području Šibenika razgledavao nekretnine

Hoolivudski glumac Brad Pitt u petak ujutro u društvu poznatog zadarskog arhitekta Nikole Bašića obišao je nekretnine u Zablaću kod Šibenika gdje strani investitori planiraju izgraditi golf terene, pet hotela i brojne restorane te luksuzne vile.

Riječ je o investiciji o kojoj se godinama priča u Šibeniku, a koja bi se realizirala u fazama tijekom narednih 10 godina. Radi nje je mijenjan i Generalni urbanistički plan grada Šibenika, a o toj investiciji šira hrvatska javnost čula je kada je u travnju ove godine bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić izjavio da se upravo radi njegove intervencije pregovara o najvećoj investiciji na Mediteranu, vrijednoj 1,8 milijardi eura. Nakon što su mu HDZ i Most ukinuli ured, Mesić je spomenuo projekt u Zablaću kao jedan od projekata za koji je lobirao iz ureda bivšeg predsjednika.

Brad Pitt, podsjetimo, u četvrtak je viđen u Šibeniku, prespavao je u luksuznom hotelu u Mandalini. Tijekom jutra, novinarske ekipe lovile su ga na području Zablaća gdje je obilazio nekretnine u društvu zadarskog arhitekta Bašića, autora Pozdrava suncu i čuvenih morskih orgulja.

S Pittom je bio i Želimir Belamarić, jedan od uključenih osoba u veliki posao u Zablaću, javlja ŠibenikIN.
– Pitt je na poziv Želimira Belamarića sletio na zadarski aerodrom a onda se ukrcao na brod i kojim je dva dana
obilazili šibensko i zadrasko područje. Bio je i u Zadru posjetio morske orgulje kojima je bio oduševljen, na Kornatima je ručao gdje je uživao u bogatom, ukusnom jelu i bio impresioniran ljepotama tog nacionalnog parka, kao i dalmatinskom kuhinjom. Šibenik ga je posebno oduševio , piše šibenik.info.

S aerodroma Zadar Brad Pitt je odletio za Francusku.

24 sata /hia
foto:Jure Mišković, HANZA MEDIA

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *