Prljava izborna kampanja: SDP u tisku svojim oglasima prekriva HDZ-ove

Prljava izborna kampanja SDP-a,  kupio 1000 primjeraka Zagorskog lista pa preko HDZ-ovih oglasa lijepio svoj oglas.

Iz Županijskog odbora Krapinsko-zagorske županije stiže priopćenje koje oštro osuđuje ponašanje članova Narodne koalicije koje smatraju “neciviliziranim, netolerantnim i ispod razine ponašanja ozbiljnih i odgovornih ljudi”, piše vecernji.hr.

Na reakciju su se odlučili nakon niza poziva i upita građana. Naime, tvrde kako je Narodna koalicija kupila 1000 komada Zagorskog lista i preko oglasa koji je platio HDZ lijepi svoje oglase, nakon čega se novine dijele javno.

“Uistinu je nedopustivo da državni i lokalni dužnosnici (saborska zastupnica Marija Puh, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj) te oni koji pretendiraju na javne dužnosti (ostali kandidati s liste Narodne koalicije), na takav način pokušavaju komunicirati s našim građanima.

Hrvatska demokratska zajednica prijavit će takvo ponašanje članova Narodne koalicije Državnom izbornom povjerenstvu, a budući da se radi o javnom prostoru u javnom mediju koji je rezerviran i zakupljen od Hrvatske demokratske zajednice, izvidjet ćemo ostale mogućnosti pravne zaštite.”

Pozivaju sve sudionike aktualne političke utakmice na dostojanstveno i civilizirano ponašanje, na sučeljavanje programima i argumentima, a ne na vođenje političke utakmice tako da se devastiraju nečiji promotivni materijali.

vecernji.hr/hia
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *