Udala se Iva Šulentić radijska i tv voditeljica

Udala se voditeljica i ekonomistica Iva Šulentić, sa svojim se dugogodišnjim partnerom Igorom Mikloušićem,doktor psihologije, vjenčala u zagrebačkoj crkvi nakon četiri godine ljubavi.

Par je izmijenio bračne zavjete u crkvi sv. Franje Ksaverskog u prisutstvu kumova i najbliže rodbine. Mladenci su na vjenčanje stigli u Land Roveru, a Iva je zablistala u vjenčanici dizajnerice Matije Vuice.

Slavlje će nastaviti u istom, nekonvencionalnom tonu – u zagrebačkoj Laubi će sa svojim brojnim uzvanicima, za koje su pripremili raskošan program, partyjati do ranih jutarnjih sati, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti glazbenici Marko Tolja te Ante Gelo s bendom.
Među uzvanicima su  viđeni i Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim, Marijana Batinić sa suprugom Matejom Pašalićem te Luka i Petra Nižetić.

Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati svadba došla je spontano, zapravo kao prirodni slijed naše veze i nije nikoga iznenadila
– ‘Igor i ja smo se dobro upoznali i prije nego smo ‘službeno’ postali par, a uputili smo se na prvo putovanje samo nekoliko dana nakon što smo si izjavili ‘Ti si moja cura’ i ‘Ti si moj dečko’ i to je putovanje prošlo, kao i sva sljedeća, savršeno’, rekla je Iva svojedobno za Story. Upravo ju je ljetos na jednom od njihovih putovanja Igor i zaprosio.

gloria/hia.com.hr
foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

galerija slika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *