Razvode se Angelina i Brad, zahtijev za razvod podnesen

Razvode se Angelina Jolie i Brad Pit. Zahtijev za razvod Angelina je podnijela u ponedjeljak, kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Prema izvoru jutarnjeg lista par ne živi skupa od 15. rujna.

Svjetski mediji naveliko nagađaju zašto je Angelina odlučila ostaviti Brada Pitta. Glumica navodno nije mogla podnijeti suprugove poroke. Prema pisanju svjetskih medija Brad je navodno često pio te konzumirao marihuanu. Kako piše TMZ Brad je često bio loše volje i nije znao kontrolirati bijes. Angelina je navodno smatrala kako to nije dobro ni za njihovu djecu ni za njihov brak.
‘Vrlo sam tužan zbog svega ovoga, ali ono što je najvažnije je dobrobit naše djece. Molim medije da im daju prostor koji zaslužuju tijekom ovih teških trenutaka’, rekao je Brad Pitt za People.

Kako navode neki mediji do svega je navodno došlo zbog glumice Marion Cottilard s kojom je Angelina, tvrde oni, ulovila Brada i to uz pomoć privatnog detektiva. Izvor blizak Marion tvrdi da je glumica u šoku što su je mediji upleli u ovu priču oko razvoda poznatog para. Ona, kaže isti izvor, uživa u svojoj obitelji i ovo ju je zaista duboko potreslo, prenosi DailyMail.


Oglasila se bivša Pittova supruga Aniston

Ne prestaju stizati reakcije na razvod Angeline Jolie i Brada Pitta. Među posljednjima se oglasila i glumica Jennifer Aniston koju je Brad Pitt ostavio upravo zbog Angeline. ‘Mislim da je to karma’, prokomentirala je glumica nakon što je čula za vijest o razvodu koja se u trenu proširila svijetom. ‘Oduvijek je osjećala da će se s njima nešto dogoditi’, kazao je izvor blizak glumici i dodao da je Aniston bila uvjerena da Brad Angelinu nikada nije iskreno volio.


Ne ide mu brak ali biznis u Hrvatskoj bi mogao

Na sjednici održanoj u utorak Gradsko vijeće Šibenika usvojilo je cjelovite izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana gradskog područja Šibenika, prostornog dokumenta koji je izrađen još prije 28 godina. Ovim prihvaćenim izmjenama GUP-a na zablaćkom poluotoku, lokaciji koju je nedavno obišao Brad Pitt, stavljena je markica mješovite gradnje smještajnih kapaciteta.

– Na zablaćkom poluotoku, točnije na lokaciji od jezera Mala Solina prema moru, ovim izmjenama GUP-a dozvoljava se gradnja hotelsko-apartmanskog naselja i vila sa svom pratećom infrastrukturom. Zapravo na toj lokaciji, koja se prostire na oko 50 hektara zemljišta, trebao bi niknuti jedan novi turistički grad. Želim napomenuti da je to područje i dosad bilo građevinsko zemljište i da su u posljednjih desetak godina strani investitori, a uglavnom je riječ o jednom švicarskom investicijskom fondu, otkupili od vlasnika znatni dio terena – rekla je Madlena Roša Dulibić, pročelnica Odjela za prostorno planiranje grada Šibenika.
Inače, izmjenama GUP-a predio Velikih Solina zablaćkog poluotoka, koji se nastavlja na Male Soline, predviđen je za gradnju golf-igrališta. Prema riječima Ljiljane Doležal iz tvrtke Urbing, jedne od autora novog šibenskog GUP-a, dijelovi projekta na zablaćkom poluotoku bili bi realizirani u dvije faze.

Projekt Male Soline može krenuti odmah, a ostali dijelovi kasnije, nakon što bude poznato kako je protekla realizacija prvog projekta. Do golf-igrališta na Velikim Solinama protezat će se tematski park zaštićene arheološke baštine jer su na tom lokalitetu nekada bile stare solane, a predviđena je gradnja i šetnice u strogo kontroliranim uvjetima – rekla je Ljiljana Doležal, zagrebačka arhitektica šibenskih korijena.


jutarnji.hr/vecernji.hr/hia
foto:getty images/richglare.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *