Nova dražba državnih auta, početna cijena već od 200 kuna

Nakon što je obaviljena već jedna prodaja raspisana je nova javna držaba rabljenih vozila u državnom vlasništvu. Ukupno 122 vozila će se naći na javnoj prodaji koja će se održati 3. prosinca u prostoru Kazališta na Pešćenici (Knap) u Zagrebu. Dražba počinje u 9 sati, a vozila se mogu pogledati 1. i 2. prosinca između 10 i 14 sati u Donjoj Zelini na skladištu TRCZ-a.oglasnik HIA portalaPravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn, izvijestio je TRCZ na svojim stranicama. Prodaja se pak obavlja po načelu “viđeno-kupljeno” i isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora.

Među ponuđenim vozilima su policijski automobili, vozila Hitne pomoći, Pošte… Među automobilima ima primjeraka kojima je početna cijena tek 200 kuna, ali i primjeraka čija je početna cijena nekoliko desetaka tisuća kuna.

Više detalja o načinu funkcioniranja dražbe, kao i popis svih automobila pogledajte OVDJE. 

poslovni darovi
poslovni darovi-ovdje

Podsjetimo prva javna prodaja državnih automobila bila je vrlo uspješna a obavljena je u rujnu ove godine. U pindi su bili je bilo automobili koje su koristili djelatnici Sabora, Vlade i ministarstava i doslovno su razgrabljeni na javnoj dražbi održanoj u subotu. Na dražbi je bio i automobil koji je prevozio Ivu Sanadera nakon uhićenja u Austriji a novog vlasnika pronašao u Virovitici.

dnevnik.hr/hia
foto:TRCZ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *