Mrtva ženska osoba pronađena u Podravini prva je žrtva smrzavanja ove godine

U  Podravini na području između Hlebina i Gabajeve Grede kod Koprivnice pronađena je mrtva  ženska osoba pokraj ceste. Unesrečena je pronađena u četvrtak ujutro oko 9 sati . Obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena mogućnost da je stradala u prometu, pretpostvka je da se smrznula.

Uzrok smrti će se istražiti.

Kako se neslužbeno doznaje,  riječ je o Ivani Cimerman (35) iz Hlebina, majci troje malene djece. Mještani pričaju kako se prethodne noći  zaputila pješice iz obiteljske kuće u Hlebinama do Repaša u kojem  žive njezini  roditelji.

Od Hlebina do Repaša je 15-ak kilometara i prilično je neobično da je mlada majka odlučila krenuti pješice u hladnu, zimsku noć neosvijetljenim lokalnim prometnicama.  Njezino tijelo pronašao je vozač automobila i odmah alarmirao hitnu i policiju. No, bilo je već kasno.

Ako se prve informacije pokažu točnima, bit će to prva žrtva smrzavanja ove godine u Hrvatskoj. Da stvar bude gora, Podravina zabilježena je i kao prva u Hrvatskoj sa smrtno stradalim u prometu.

Na samu Novu godinu, naime, u neposrednoj blizini Hlebina, u naselju Drnje, poginuo je biciklist Dražen Seničar (48), na kojeg je naletio pijani vozač automobila bez položenog vozačkog ispita.

jutarnji list /hia
foto:podravski list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *