Zagrebački hoteli: Hotel Aristos 4*

Hotel Aristos Zagreb nalazi se u neposrednoj blizini  Zagrebačke zračne luke , s četiri zvjezdice spada u kategoriju vrhunskih hotela.

Profesionalnost, gostoljubivost i visoka razina usluge te ugodan ambijent omogućit će da vaš boravak u hotelu Aristos bude poseban doživljaj i da se poželite vratiti. Toplo ozračje i mirno okruženje elegantno uređenih soba opremljenih u skladu s najnovijim trendovima, upotpunjene pomno odabranim dekorima i ergonomskim krevetima pružit će vam pravi osjećaj luksuza i vrhunsku udobnost.

Za potpun i bezbrižan boravak gostima je na raspolaganju besplatan parking i garaža,

Internet,besplatno korištenje fitnes studija,smještaj u deluxe sobama uključuje i besplatno korištenje spa zone welness centra.

Nakon svakodnevnih napora kada poželite pronaći oazu opuštanja očekuje vas Aristos wellness & spa centar, ambijent dizajniran u skladu s prirodom uz ponudu relax i spa zone, bio, infracrvene, parne saune i hidromasažne kupelji te posebno uređene masažne sobe. Stručni tim fizioterapeuta i kozmetičara u skladu s potrebama vašeg tijela i kože oblikovat će individualne tretmane.

Turistička ponuda-smještaj

Restoran hotela Aristos Tiara nudi bogat izbor nacionalnih i internacionalnih jela. Iznenadit će vas pravim gurmanskim delicijama nacionalne kuhinje, a za sva nepca željna novih okusa i kreacija bit će pravi pogodak izabrati nešto od uvijek inovativno pripremljenih jela našeg kulinarskog tima pod stručnim vodstvom šefa kuhinje, Miroslava Dolovčaka, dobitnika nagrade Zlatni kuhar 2006. godine. Za potpun doživljaj pronađite predah u zelenoj oazi ljetne terase hotela te uz lagan povjetarac započnite jutro uz lagan povjetarac, vrući croissant i esspreso, a večer provedite u ugodnom društvu uz osvježavajući cocktail okruženi fontanom i blagom svjetlošću.

Interijer  hotela krasi 400 umjetničkih djela hrvatskih autora te tijekom svog boravka u hotelu gosti kroz umjetnost mogu doživjeti putovanje hrvatskim gradovima, predivnim pejzažima i znamenitostima svjetskih metropola te osjetiti ljepotu stvaranja i prostora.

U hotelu Aristos ujedinjena je umjetnost života i stvaranja; ugodna atmosfera, udoban smještaj, gastronomija te wellness & spa doživljaj. Hotel Aristos je prepoznat od strane turističkih stručnjaka i nagrađen za kvalitetu u 2009. godini.

Hotel Aristos je otvoren je 2003.godine, a nakon 5 godina uspješnog poslovanja ušao je u nove investicije a u travnju 2013.godine proširio je i svoje kapacitete. S ukupno 150 smještajnih jedinica, suvremeno opremljenim kongresnim centrom, wellness centrom i ostalim ugostiteljskim sadržajima Aristos je postao prepoznatljiv gradsko poslovni  hotel.

Ono što hotel Aristos čini posebnim u odnosu na  druge zagrebačke hotele je njegova  lokacija u blizini Zagrebačke zračne luke  te je vrlo prikladan gostima i stranim turistima koji odlaze iz Zagreba ili su u prolazu  i putuju  zrakoplovom .

Halal certifikat

Malo je hotela u Zagrebu  koji se mogu pohvalite da mogu  primiti goste s posebnim zahtijevom kao što je halal smještaj i halal hrana. Aristosu je u kolovozu 2012.godine dodijeljen Halal certifikat koji osigurava smještaja te pripremu i serviranje hrane prema Halal standardima za goste islamske vjeroispovijesti.S obzirom da je hotel Aristos hotel visoke kategorije 4*, dodatna ponuda usluga Halal kvalitete doprinijet će dodatnom obogačivanju turističke i gastronomske ponude te unapređivanju kvalitete prema svim posjetiocima i građanima grada Zagreba.

Odluka o uvođenju Halal certifikata temeljila se na praćenju potreba poslovnih, kongresnih gostiju hotela i turista koji dolaze iz zemalja s večinskim muslimanskim stanovništvom te trendova prisutnih na tržištu. Uvođenjem Halal  kvalitete gostima je osigurana usluga pripreme i serviranja hrane te pružanje usluga smještaja prema vjerskim standardima. S obzirom da je grad Zagreb poznat kao poslovni grad, a i sve više jača kao turističko odredište, javila se potreba za unapređivanjem kvalitete

turističkih usluga u skladu s potrebama gostiju. Sam razvoj gospodarsko ekonomskih odnosa između Republike Hrvatske i islamskih zemalja, kao i otvaranje direktne linije Qatar Airwaysa prema Zagrebu bio je dodatan poticaj za donošenje odluke o uvođenju Halal standard kvalitete.

HIA.com.hr
foto: hotel Aristos

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *