U Rijeci pronađen mrtav i suprug preminule mlade majke

U Rijeci na rubnom dijelu grada na brdu SvetiKriž , u četvrtak popodne pronađen je mrtav muškarac. Pronađeno tijelo pripada Željku Meštroviću,  mužu mlade žene koja je također pronađena mrtva. Mlada žena je pronađena u svom stanu u jednom riječko9m neboderu i od tada se traga za njezinim mužem,prenosi novilist.hr

Mrtvo tijelo muškarca pronašla je policija u suradnji s gorskom službom spasavanja na nepristupačnom terenu uz pomoć  drona kojim je pregledavano to područje.

U spremištu nebodera u Ulici Andrije Peruča 2 u riječkoj četvrti Donjoj Vežici, gdje je živjela s mužem Ž. M. i malodobnim djetetom, u utorak ujutro pronađena je mrtva 33-godišnja O. M.

Neki su mediji objavili da je bila dugogodišnja ovisnica o heroinu koja se više puta pokušala odviknuti od droge. Nakon toga za mužem je pokrenuta potraga od Rijeke, preko karlovačkog područja do naplatnih kućica u Lučkom na autocesti na ulazu u Zagreb.

Prve neslužbene informacije da je O. M. ubijena opovrgnula je primorsko-goranska Policijska uprava u srijedu, ističući da se slučaj ne vodi kao ubojstvo. Jučer je policija izvijestila da traga za “osobama koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju a koje su joj nedostupne”.

Budući da uzrok smrti 33-godišnjakinje obdukcijom nije utvrđen, kako se doznaje, obavljaju se dodatna ispitivanja u Centru za kriminalistička vještačenja “Ivan Vučetić”.

N1.hr/HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *