Petrov se nakon razlaza s Vladom vratio u Metković

Božo Petrov se nakon razlaza s Vladom i nakon razriješenja s mjesta predsjedavajućeg u Hrvatskom Saboru   vratio kući u Metković. S njim se u Metković vratio i Nikola Grmoja.

Da građani cijene njihovu časnu borbu dokazuje i doček koji su im organizirali za povratak kao i skandiranje čelniku Mosta “Božo, Božo!”. Katarina Ujdur, aktualna gradonačlenica Metkovića, a sudeći po anketama i buduća, izjavila je: “Moje srce je prepuno, ja sam presretna zbog ova dva čovjeka, imamo dva ponosna saborska zastupnika, dva velika srca Metkovića”.

Nikola Grmoja od srca je zahvalio sugrađanima. Napravili smo sve u najboljoj vjeri, nismo izdali one vrijednosti i ideale zbog kojih smo ušli u politiku. Pale su danas sve maske, cijela Hrvatska je vidjela tko čini tu navodnu većinu koja je kupovana na saborskim hodnicima. Postavljamo nove temelje za gradnju jedne bolje Hrvatske, dodao je.

Božo Petrov je kazao da Metković izgleda cijeni ono što je najvažnije. Ušli smo u politiku da dokažemo da politka može biti drugačija. Možete sve imati, ali san se ne može kupiti, obraz se ne može platiti. Danas je najtužniji dan u Hrvatskom Saboru. Vidjelo se koliko košta politika u Hrvatskoj, ali vidjelo se i da postoje ljudi koji se ne mogu prodati i koji nemaju svoje gazde, a to je onih 15 saborskih zastupnika mosta, dodao je Petrov.

Petrov na listi za župana na lokalnim izborima

MOST nezavisnih lista Izbornom je povjerenstvu predao liste svojih kandidata na lokalnim izborima, za  župana dubrovačko-neretvanske županije kandidat je Nikola Grmoja za dožupana je Mato Tomljanović i Darijo Pecotić a na listi za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije je sada već bivši predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov (zadnji na listi) te bivši ministar MUP-a Vlaho Orepić (drugi na listi).

HRT/HIA.com.hr
foto: likemetkovic.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *