Premijera filma Marijanski zavjet za Domovinu

U Kaptol Boutique Cinema, pred dvjestotinjak svečanih uzvanika, premijerno je prikazan dokumentarni film „Marijanski zavjet za Domovinu“ kao i najavljeno 3. Zavjetno hodočašće čiji će put u trajanju od 75 dana i 1700 km, od 10.6. do 24.8. 2017. proći svim većim Marijanskim svetištima od istoka do juga Hrvatske, ali i dijelom Bosne i Hercegovine.

Pozivamo vas na najavu ovogodišnjeg Zavjetnog hodočašća za Domovinu koje će se održati od 10.6. do 24.8. 2017. kao i medijsko praćenje njezinih ruta i dionica. Više o samom projektu, zavjetnom hodočašću kao i o načinima uključenja pročitajte www.marijanskizavjet.hr

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza film će biti premjerno izveden u više hrvatskih gradova kojima ruta zavjetnog hodočašća i prolazi:

5.6. 2017. u 19 sati, Osijek, Nadbiskupijski vikarijat

14.6. 2017. u 19 sati, Slavonski Brod, Dom HVIDRE

28.6. 2017. u 20 sati, Zagreb, SKAC Klub, dvorana o. Ante Gabrića

16.8.2017. u 21 sat, Dubrovnik,  Ljetno Kino Slavica
Najavu video filma možete pogledati ovdje.

marij
Svečanu premijeru ovog filma uveličali su svojim dolaskom izaslanik Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Savjetnik za branitelje, g. Ante Deur, Izaslanik Predsjednika Vlade, Ravnatelj Ureda komisije za odnose s vjerskim zajednicama, g. Šime Jerčić, Zastupnici Hrvatskog Sabora g. Slaven Dobrović i g. Marko Sladoljev, Izaslanik Ministra hrvatskih branitelja, pomoćnik ministra g. Dinko Tandara, Izaslanica Ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, pomoćnica gđu. Ana Odak,  Izaslanik Ministra Vanjskih i Europskih Poslova g. Ivica Glasnović, Zamjenica Držanog tajnika, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, gđa. Ivana Perkušić, Izaslanica Gradonačelnika grada Zagreba, Pomoćnica Pročelnice Gradskog ureda za branitelje, gđa. Kata Tipura, duhovnik bratovštine p. Ivan Ike Mandurić, te predstavnici braniteljskih udruga i ostalih organizacija, predstavnici katoličke crkve kao i poznata sportašica Ivana Brkljačić te sudionici prošlogodišnjih hodočašća.

HIA.com.hr
foto: marijanskizavjet.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *