Crvena torbica s potpisom Croata za ovo ljeto

Nova edicija kožnih modnih dodataka s potpisom Croata stigla je u salone a zvijezda kolekcije je mala kožna crvena torba.

 

Novu Croata kolekciju kožnih modnih dodataka čini privjesak, novčanik različitih dimenzija, etuiji za ključeve, etuiji za tablet, fine elegantne torbe za laptop i trendi male torbice koja je već postala hit!

Mala crvena torbica prvo je što uočite kad pogledate kolekciju jer sadrži i zanimljivo pleten lanac. Lanac je čini višenamjenskom uz njegovu pomoć se torbica s lakoćom transformira od neobavezne za dnevna druženja do elegantne male torbice za večernji izlazak.

Specifičnost nove kolekcije

Specifičnost Croata modne kolekcije je u zanimljivom i upečatljivom uzorku utisnutom u finu kožu, koji je nastao iz stiliziranog glagoljičnog slova ”c”, te u tome što je ova ekskluzivna kolekcija u potpunosti hrvatski proizvod.

Crvene modne dodatke možete kombinirati s neutralnim bojama, s vječnom kraljicom elegancije – crnom, a želite li dodat svojoj street style kombinaciji dašak luksuza nosite je nonšalantno prebačenu preko prugaste majice, klasične bijele košulje ili minimalističke haljinice. (vecernji.hr)

vecernji.hr/HIA.com.hr
foto:

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *