Pametna klupa instalirana u Dubaiu

Tvrtka u vlasništvu tek 21-godišnjeg Solinjanina Ivana Mrvoša i dalje radi odličan posao. Njegova pametna klupa Steora svoje mjesto je našle i na arapskom tržištu, postavljena je u u Dubaiju. Mrvoš je o neobičnoj narudžbi i utrci s vremenom koja je uslijedila izvijestio na svom Facebook profilu.

“Nakon šta smo u petak ujutro postavili prvu klupu u Dubaiju, koju je kupila Dubai Police – Official Page preko našeg partnera Arabco Smart Technology do popodne je dole nastalo totalno ludilo i navečer u 23:00h (po njihovom vrimenu 1 ujutro!) smo dobili hitnu narudžbu za novih 5 komada koje je trebalo isporučiti do DANAS.

U samo 48 sati logističkoga ludila proizveli smo 5 klupa s traženom konfiguracijom, organizirali DHL i Emirates koji je sinoć , subota, u putničkom avionu dovea 5 klupa direktno iz Zagreba. I prije pola sata klupe su uspješno instalirane”, napisao je u nedjelju 13.kolovoza popodne Mrvoš.

“Ovo je, inače, 21. tržište na kojemu smo postavili klupu, od čega smo na čak 8 mjesečno aktivni (svaki mjesec imamo isporuke prema njima). Tvrtka trenutno ima 32 stalno zaposlena i 8 na određeno”, rekao je za Poslovni.hr Mrvoš.

poslovni.hr/HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *