Ubijen splitski poduzetnik

Splitska policija na osnovu otiska prstiju identificirala muškarca koji je pronađen mrtav 22. kolovoza na predjelu Vepric kod Makarske. Sumnja se da je muškarac ubijen jer mu je bila razbijena čeljust, a preminuo je zbog ozljede vrata

Kako je potvrđeno iz splitske policije, riječ je o 43-godišnjaku s područja Splita. Slobodna Dalmacija navodi da se radi o Željku Selaku, poznatom poduzetniku iz Splita, no policija taj podatak nije htjela ni potvrditi ni demantirati.

Kako su na tijelu nađeni tragovi koji upućuju da se radi o nasilnoj smrti, daljnje kriminalističko istraživanje je u tijeku, kako bi se ustanovilo je li riječ o kaznenom djelu ili nečem drugom.

Tijelo 43-godišnjaka u grmlju je 22. kolovoza našla grupa poljskih turista, a pokraj njega je nađen i ručnik natopljen krvlju. Poljski turisti su o svom stravičnom otkriću obavijestili policiju, a na mjesto događaja došao je i dežurni liječnik Hitne pomoći iz Makarske.

Vizualnim pregledom tijela, on je uočio ozljede koje su upućivale na nasilnu smrt, jer je 43-godišnjaku bila ozlijeđena usna šupljina, a na tijelu su bili vidljivi i tragovi udaraca po prsima. Prema neslužbenim informacijama, navodno mu je slomljen i vrat.

Sumnja se da je smrt nastupila 12 do 16 sati prije no što je tijelo nađeno, odnosno od ponedjeljka u 22 sata do 2 sata u utorak. Kako na mjestu događaja nije bilo tragova koji bi upućivali na borbu, ako se ispostavi da je riječ o ubojstvu, moguće je da je 43-godišnjak ubijen negdje drugdje nakon čega je njegovo tijelo prevezeno na mjesto na koje nađeno.

Obzirom da se radi o osobi koja je u svom poslu baratala s velikom količinom novca, ako se potvrdi da se radilo o ubojstvu, policija će sigurno krenuti tim tragom.

vecernji.hr/ HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *