Ljubavni trokut: Muškarac upucao supruginog ljubavnika

U središtu Slatine u četvrak se dogodilo ubojstvo, muž je upucao ljubavnika svoje žene. Muškarac na mopedu  oko 14,30 sati u centru grada ispalio je tri metka u muškarca koji je bio u automobilu.

Nakon što je pucao u vozača napadač je ostvio skuter i zaputio se u policijsku postaju svega tristotinjak metara dalje. Skuter na kojem je bila i zaštitna kaciga ostavio je uz automobil . Očevici su pritrčali u pomoć ozlijeđenom muškarcu, stigla je i hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu u Viroviticu. No, izgubio je bitku za život, nekoliko sati kasnije.

Policija Virovitičko-podravska, kao ni Bjelovarsko državno odvjetništvo nisu davali bilo kakve informacije, nisu čak potvrdili ni je li riječ o ubojstvu. Za vrijeme zločina središte Slatine bilo je krcato, brojni su građani sjedili na terasama obližnjih kafića. Prolaznici su se u strahu razbježali po lokalima. Kako neslužbeno doznajemo ubijeni je 43-godišnjak, a ubojica je 38-godišnjak. Obojica iz Slatine. Da je stradao 43-godišnji hrvatski državljanin potvrdio je i Darko Žegarac, zamjenik državnog županijskog odvjetnika u Bjelovaru.

Nagađa se da se radi o ljubavnom trokutu

Sudeći po automobilskom staklu s vozačeve strane koje se raspršilo u tisuće komada napadač je pucao kroz zatvorena vrata vozila. Iako motivi napada još nisu poznati, nagađa se da se radi o ljubavnom trokutu. Mještani pričaju kako je muškarac upucao ljubavnika svoje supruge, s kojim njegova supruga živi već nekoliko mjeseci. Navodno su se spomenuti muškarci sukobili prije četiri mjeseca te je, prema navodima mještana, suprug pretukao ženinog ljubavnika.

vecernji.hr/HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *