Problem hrkanja sada je riješiv

Preoblem hrkanja često je prisutan u brčnim posteljama a nerijetko je i uzrok nekih razvedenih brakova. Slavni glumački par ovaj je problem uspješno riješio i sada su sretni i zadovoljni.

Donosimo ispovijest koju je objavila glumica Catherine Zeta-Jones  bračna partnerica slavnog glumca Michaela Douglasa.

Ja i Michael
Kao što već znate, zajedno smo od 2000. Naravno da nije bilo lako. Kroz puno smo toga lošeg prošli tijekom braka. Ali ljubav opravdava sve što voljena osoba čini, i može pomoći razriješiti bilo koji problem.

HRKANJE je uništavalo naš obiteljski život
Kad smo počeli živjeti zajedno pred više od 15 godina, pojavila se jedna prepreka, i to velika – HRKANJE Zaglušujuće! Nisam uopće mogla spavati pored njega. Očito je probleme s hrkanjem naslijedio od svoje obitelji – i otac i brat mu također hrču.

 

Mnogo se puta pokušao riješiti ove, možemo to tako reći, navike. Uzimao je tablete, odlazio na akupunkturu.

Ništa nije pomoglo
Čuo je za neke kvačice za nos i probao i njih. Prestao je hrkati, jer je prestao spavati. Nemoguće je spavati s plastičnom kvačicom u nosu!

U vlastitu obranu, Michael je tvrdio da mnogi hrču. Barem 30% muškaraca i 25% žena. Također je tvrdio da je Winston Churchill grozno hrkao. Žena mu je morala spavati u drugoj sobi, i to dobro zvučno izoliranoj.

Ali meni to ništa nije promijenilo. Winston Churchillova je mogla spavati gdje god je htjela, ali ja sam htjela spavati uz svog muža! Kad sam pročitala da samo u SAD-u svake godine 3000 ljudi umre od apneje u spavanju, shvatila sam da je vrijeme da napravim nešto po tom pitanju.

Moji argumenti ispočetka nisu imali nikakvog utjecaja na Michaela. Ne pretjerujem kad kažem da je to bio glavni razlog, iako ne i jedini, zašto smo nekoliko mjeseci živjeli odvojeno. Ali napokon smo odlučili potražiti rješenja svim našim problemima zajedno. I priznali smo si da je jedan od tih problema hrkanje.

 

Tablete i doktori još jednom – i opet bezuspješno Michael je otvoreno odbio operaciju. Činilo se da smo udarili u zid i Michaelovo je zaglušujuće hrkanje odjekivalo kućom svaku noć…

Spas od hrkanja … !

Na jednoj smo zabavi sreli jednu od mojih prijateljica – glumicu Drew Barrymore. Tijekom razgovora spomenula je da je napokon uspjela provesti jednu mirnu noć – njen muž Will prestao je hrkati. U tom sam trenutku vjerojatno izgledala kao lovački pas u trku za svojim plijenom.

“Kako vam je to uspjelo?“ pitala sam, pokušavajući kontrolirati glas.
Jedan od prijatelja koji je znao za Willov problem dao mi je poseban sprej. Rekao je da je dovoljno naprskati jednom ili dvaput prije spavanje, i dubok (i tih!) san tijekom cijele noći je zajamčen!
Drew, treba mi to, molim te reci mi kako se zove! Michael hrče kao trombon!

I tako mi je obećala poslati detalje… Održala je obećanje, i nakon nekoliko tjedana, bočica ovog lijeka protiv hrkanja se našla u mojim rukama!

Michael ga je te noći dvaput naprskao u usta. Bila je to naša prva noć bez hrkanja! Otad je zauvijek nestala ona zaglušujuća noćna mora. Uvijek si to naprska u usta prije spavanja i spava poput bebe. Pošto je Good Niter napravljen od isključivo prirodnih sastojaka – ekstrakta ulja peperminta, ekstrakta melise, ekstrakta kadulje, hijaluronske kiseline i vitamina E – ne moram se brinuti za njegovo zdravlje. Djelovanje spreja se temelji na opuštanju grla i smanjivanju grčeva u mišićima grla. To je uzrokovano raznim faktorima, ali Good Niter rješava stiskanje grla i pomaže svima koji su skloni hrkanju.

Sad su sva Michaelova jutra dobra, kao jutra bilo kojeg čovjeka koji se tijekom noći dobro odmorio.
I za kraj, kao što sam saznala od svojih obožavatelja, Good Niter sprej je dobio svoje certifikate u SAD-u i legalno se distribuira putem služene stranice distributera. (www.mypeacefulsleep.com)

 

www.mypeacefulsleep.com /HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *