Meeting G-2.3 od 6.- 8. studenog u Zagrebu

Konferencija poslovnih ljudi  Meeting G-2.3  će i ove godine u Zagrebu okupiti brojne poslovne ljude iz zemlje i dijaspore.  Skup se održava treću godinu za redom a ove će se održati u terminu od 6. do 8. studenog u prostorijama kongresnog centra Forum Zagreb. Prijave su u tijeku a prijaviti se može ovdje.
Program ovogodišnje konferencije potražite ovdje

I ove godine se očekuje veliki broj sudionika. Prošlogodišnja konferencija Meeting G-2 okupila je 170 poduzetnika i gospodarstvenika iz 18 zemalja svijeta.

Misija i vizija Meetinga G-2

Misija Meetinga G-2 je povezivanje Hrvata iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja te društvenog umrežavanja.

Vizija je budućnost u kojoj će mogućnosti, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti.
Na ovogodišnjojem  MEETING G2.3 će se razgovarati o tome kako povećati i poboljšati investicijsku klimu u RH. Vrhunski paneli ne mogu ispuniti sav svoj potencijal bez kvalitetnih moderatora. Zato su izabrani najbolji ! ovdje ističemo neke od njih.

Moderatori ovogodišnje poslovne konferencije Meeting G-2

Božo Skoko (Hrvatska) je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost predstojnika Odsjeka za strateško komuniciranje. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem medija, međunarodnih odnosa te nacionalnog identiteta i imidža.

Don Markušić (Australija)  je australski i engleski odvjetnik, čiji se odvjetnički ured u Zagrebu bavi svim područjima stranih investicija, imovinskim i komercijalnim pravom. Bivši je predsjednik Američke gospodarske komore (AmCham), predsjednik Azijsko-Pacifičke gospodarski komora, potpredsjednik Transparency International Croatia, te bivši član Odbora za pravosuđe Hrvatskog Sabora.

Aco Momčilović (Hrvatska) je uspješni HR manager koji svoju karijeru nastavlja razvijati u Rimac automobilima, a također je jedan od osnivača MEETING G2, predsjednik udruge MBA Croatia, te predsjednik humanitarne udruge Poza.

Svojim stručnim vodstvom moderatori će omogućiti kvalitetan tijek diskusije s naglaskom na razmjenu mišljenja i pozitivan dijalog.

HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *