Oliver prvi put na pozornici nakon oboljenja od teške bolesti

Splitski HNK  koncertom “Vjeruj u ljubav” obilježeno je 50 godina djelovanja Županijske lige protiv raka.
Događaj je započeo tonskim zapisom velikana glumišta Čede Martinića koji je okupljenima ukazao na to što znači “živjeti“, nakon čega se na pozornicu popeo Oliver Dragojević i na klaviru izveo “Ključ života“ uz snažan aplauz i “standing ovation“.Bilo je to prvo Oliverovo pojavljivanje na pozornici otkako je spoznao da boluje od teške bolesti . to je svima saopčio na koncertu , navodno se radi o karcinomu pluća, a čak se i našalio sa sobom. Skinuo je šiltericu s glave kako bi pokazao da nema kosu što je uobičajeno posljedica primanja kemoterapije. 

Nakon koncerta za  IN Magazina  Oliver je  rekao

 

Svi smo u jednu ruku vezani s ovom večeri jer negdje je netko naš bolovao ili boluje i zajedno smo proslavili ovih 50 godina. Rekao je da kemoterapiju podnosi odlično i da su rezultati vidljivi, ali da treba sve to izdržati.
– Svi su potpora, svi su skočili i dali bi sve, a meni treba samo mir. Treba biti jak psihički, a tu sam ja emotivno slab i onda je malo borbe. Inače guram ono što mi govore – kaže pjevač.

U Spaladium Areni trebao bi 15. prosinca održati koncert i za koncert uz osmijeh kaže: Sve je spremno, osim mene, ali i to ćemo riješiti, zaključio je.

vecernji.hr /HIA.com.hr
foto:Nikola Vilić / HANZA MEDIA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *