Mirni prosvjed Hrvata u Zürichu

U Organizaciji Hrvatske kulturne zajednice (HKZ) u Švicarskoj  u subotu, 09.12.2017. u 18.00 sati, na Helvetiaplatz Zürich održat će se mirni prosvjed povodom haške presude šestorici BH Hrvata.

Lažnim objedama za navodno počinjene ratne zločine, neprijatelji Hrvatske nam žele nametnuti krivnju za rat kojeg su sami započeli. Manipulirani mediji u tome im svesrdno pomažu.

S prijezirom odbacujemo presudu haškog suda, koja je politička i nepravedna. Ne dozvolimo da žrtva hrabrih ljudi i heroja bude uzaludna i ocrnjena pred svijetom. Dignimo svoj glas protiv nepravde, kao što su to oni učinili za našu domovinu kada je trebalo.

Hrvati nisu ratni zločinci!

Pokažimo jedinstvo, stanimo zajedno u obranu svete domovine Hrvatske! Hrvati nikada nisu nikoga napali, nikada nisu posegnuli za tuđom zemljom, ali svoju nedaju! Bili smo napadnuti i prisiljeni branili se. Braniti svoju obitelj i svoj dom, svoj narod i svoju zemlju.

Prosvjed ćemo obilježiti paljenjem svijeća, molitvom i pjesmom u čast generala Slobodana Praljka i za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Obavezno ponesite barjake i lampione.

Molimo vas za dostojanstveno i časno ponašanje prije, za vrijeme i nakon skupa na Helvetiaplatz-u. Poštujete upute organizatora!

Skup je prijavljen, odobren i biti će pod nadzorom policije.

Organizatori:

Ante Stanić, Stjepan Špehar, Toni Rogić, Mirko Drmić, Mihael Knezović i Ivan Damjanović zahvaljuju svima koji pomažu u organizaciji, kao i onima koji će se odazvati skupu.(www.hkz-kkv.ch)

HIA.com.hr
foto:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *