U Zagrebu smrtno stradao dječak od strujnog udara

Jedna je osoba poginula od strujnog udara na krovištu teretnog vagona u ponedjeljak navečer na Zapadnom kolodvoru u Zagrebu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Neslužbeno se doznaje da je život izgubio dječak kojeg je pogodio strujni udar dok je pokušavao uslikati selfie na teretnom vagonu.

Vatrogasci su jučer oko 18.40 sati dobili dojavu građana da gori šupa u Magazinskoj ulici na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru, a završilo kao smrtni slučaj. Odmah je 14 vatrogasaca krenulo na teren a kad su stigli utvrdili su da ne gori nikakva šupa nego teretni željeznički vagon na petom kolosijeku.

Nakon što je isključena struja od nadležnih institucija s obzirom na to da je sve bilo pod naponom ugasili su požar i popeli se na krov vagona gdje su ugledali mrtvo tijelo muške osobe koja je od strujnog udara preminula na licu mjesta.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o dječaku koji se popeo na vagon, piše net.hr. Od očevidaca na mjestu događaja se doznaje da je stradala osoba navodno maloljetni dječak, prema procjeni, star oko 14 godina. S njim je bio još jedan dječak, ali on se nije penjao na vagon.

Sve okolnosti teške nesreće bit će poznate nakon očevida koji je u tijeku.

HIA.com.hr
foto:ilustracija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *