Zagrebačka banka proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine u Hrvatskoj

Zagrebačka banka proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine u Hrvatskoj

Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj za financiranje trgovine na svečanoj godišnjoj dodjeli priznanja magazina Global Finance.

Global Finance na ovogodišnju listu World Best Trade Finance Providers uvrstio je banke iz 100 regija i zemalja. Kriteriji po kojima su se birali najbolji uključivali su ukupnu količinu transakcija, opseg globalne pokrivenosti, odnose s klijentima, cjenovnu konkurentnost i tehnološku inovativnost, a Global Finance je pri izboru u obzir uzeo i mišljenje bankarskih analitičara, izvršnih direktora i tehnoloških stručnjaka.

„Ponosni smo što je magazin Global Finance ponovno potvrdio vodeću poziciju Zagrebačke banke, a ona je rezultat rada i predanosti naših zaposlenika. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti i nastavljamo pružati usluge prema najvišim standardima našim klijentima, kao i unaprjeđivati naše proizvode“, istaknuo je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Magazin Global Finance osnovan je 1987. godine sa sjedištem u New Yorku, a izlazi u 50.000 primjeraka u 193 zemlje i regije. Global Finance nagrade pokazatelj su izvrsnosti financijskih institucija, a čitatelji magazina su renomirani financijski stručnjaci koji se bave ulaganjem i donošenjem strateških odluka u multinacionalnim tvrtkama i financijskim institucijama.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.