Regionalna energetska agencija Sjever, 20. studenog, u koprivničkom Kampusu organizira stručnu konferenciju „nZEB postaje ZEB“

Regionalna energetska agencija Sjever, 20. studenog, u koprivničkom Kampusu organizira stručnu konferenciju „nZEB postaje ZEB“

Regionalna energetska agencija Sjever, 20. studenog  u koprivničkom Kampusu organizira stručnu konferenciju „nZEB postaje ZEB“.  REA Sjever, stručnu konferenciju organizira s ciljem informiranja i educiranja stručne javnosti i građana o tranziciji s postojećeg nZEB standarda na standard zgrada nulte emisije (zero-emission buildings).

U dijelu konferencije u kojem će biti održana stručna predavanja (Inkubator kreativnih industrija – ENTER), sudionici će imati priliku saznati kako će nZEB postati ZEB, o primjeni geotermalne energije u zgradarstvu, o estetskim i praktičnim prednostima ozelenjivanja krovova, o energetskim zajednicama građana i zajednicama obnovljivih izvora energije te poslušati panel raspravu na temu „od nZEB-a prema ZEB-u“ na kojoj će kao panelisti sudjelovati predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Građevinskog fakulteta u Zagrebu i Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Usporedno s održavanjem stručnih predavanja i panel rasprave za sudionike događaja organiziran je i studijski obilazak nZEB zgrada u prostoru Kampusa, razgledavanje izložbeno-edukativnog prostora nZEB-a (MUZA), predstavljanje električnih vozila te primjena drona za potrebe planiranja ugradnje fotonaponske elektrane.

Cjeloviti program konferencije kao i prijavu sudjelovanja možete pronaći na poveznici: https://tinyurl.com/yssnchrp

Stručnu konferenciju, REA Sjever organizira u okviru aktivnosti projekta nZEB Ready te se ovim događajem pridružuje obilježavanju dana grada Koprivnice.   

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.