Voogle konferencija 2023. - "Expanding Horizons in Hardware" – hardware, umjetna inteligencija i financiranje startup poduzeća

Voogle konferencija 2023. - "Expanding Horizons in Hardware" – hardware, umjetna inteligencija i financiranje startup poduzeća

 U četvrtak, 9. studenog Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu će ugostiti petu po redu Voogle konferenciju. Ova međunarodna konferencija privlači pažnju poznatih poduzetnika, investitora i stručnjaka iz poslovnog svijeta koji dijele svoje priče o uspjehu, izazovima s kojima su se suočili i lekcijama koje su naučili na svom poduzetničkom putu.

 Od 2014. godine, Voogle konferencija je postala ključni događaj za povezivanje poduzetnika, razmjenu iskustava i ideja, te otvaranje mogućnosti za međunarodnu suradnju. Konferenciju podržava Enterprise Europe Network i privlači sudionike iz različitih zemalja, stvarajući prilike za lokalne poduzetnike za izlazak na globalno tržište. Ove godine, Voogle konferencija usmjerava se na hardware i umjetnu inteligenciju pod nazivom "Voogle 2023. - Expanding horizons in hardware." Organiziraju je Tehnološki park Varaždin i Makerspace Varaždin, u suradnji s partnerima iz Enterprise Europe Network.

Voogle konferencija će pružiti uvid u najnovije inovacije i razvoj u hardverskoj industriji kroz inspirativne govornike, a neki od njih su: Tomislav Haus iz tvrtke Gideon Brothers će voditi sudionike u svijet autonomnih mobilnih robota s predavanjem pod nazivom "Autonomous mobile robots: redefining warehousing and logistics operations." Tomislav će podijeliti svoja iskustva i znanje o primjeni ovih tehnologija u industriji.

 Zvonko Bočkaj iz tvrtke SICK Mobilisis donosi temu "The Future of Hardware: Emerging Technologies and Trends," prikazujući perspektivu o budućnosti hardverske industrije i najnovijim trendovima. David Zovko iz tvrtke Soldered će približiti sudionicima svoju priču i lekcije naučene u putovanju od „hobby makera“ pa sve do procesa razvijanja uspješnog hardverskog posla u predavanju "From Maker to Entrepreneur: Lessons Learned in Starting a Hardware Business."

 Konferencija će također uključivati dvije interaktivne panel diskusije s vodećim stručnjacima iz industrije: "From Maker to Entrepreneur" će moderirati Kristina Detelj (FOI). Ova panel diskusija će istražiti prijelaz od pojedinca koji izrađuje prototipe (Maker) do uspješnog poduzetnika. Sudionici će razgovarati o izazovima, preprekama i strateškim odlukama koje oblikuju put od koncepta do tržišta.

 "Leveraging AI in Hardware Engineering" će moderirati Dijana Oreški (FOI). Ova diskusija će istražiti kako se umjetna inteligencija integrira u proces razvoja hardvera, izazove i prilike koje donosi te kako inovacije u AI-a mogu oblikovati budućnost hardverske industrije.

 Voogle konferencija 2023. nudi izvrsnu priliku za povezivanje, učenje o najnovijim trendovima u hardwareu i umjetnoj inteligenciji, te stvaranje novih poslovnih kontakata. Ulaz na konferenciju je besplatan, no broj mjesta je ograničen, stoga se registrirajte putem www.voogle.hr kako biste osigurali svoje mjesto na ovom inspirativnom događaju.

 Više informacija i program događanja dostupni su na www.voogle.hr.  

Medijski pokrovitelj konferencije: Magić Net - Vaš domaći telekom. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.