Otvoren natječaj duhovno–religioznog stvaralaštva „Vrelo nadahnuća“ u okviru proslave Dana ludbreške Svete nedjelje

Otvoren natječaj duhovno–religioznog stvaralaštva „Vrelo nadahnuća“ u okviru proslave Dana ludbreške Svete nedjelje

Radio Ludbreg pod pokroviteljstvom Grada Ludbrega objavljuje 11. natječaj duhovno–religioznog stvaralaštva pod nazivom „Vrelo nadahnuća“ za kratke književne vrste i glazbeni uradak.

– Poziv je to stvarateljima duhovne tematike da se svojim umijećem, književnim, glazbenim i likovnim radovima pridruže šeststoljetnoj tradiciji i proslavi ludbreške Svete nedjelje, te da se u čitateljima Zbornika radova koji se objavljuje svake godine, probudi ljubav i zanos za očuvanje kulturne, nadasve duhovne baštine – poručuju organizatori natječaja.

Na natječaj se mogu slati neobjavljeni i javno neizvođeni lirski, prozni i glazbeni radovi duhovno-religiozne tematike. Radovi se mogu slati elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštanskom pošiljkom na adresu Radio Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 19, 42230 Ludbreg, s naznakom „Za natječaj Vrelo nadahnuća“.

Natječaj je otvoren do 5. kolovoza 2023. godine. Rezultati natječaja objavit će se povodom predstavljanja zbornika u kojem će se objediniti i objaviti najuspješniji radovi. Tom prilikom izabrani radovi bit će u autorskoj interpretaciji ili posredstvom mladih glumaca u slučaju spriječenosti autora, javno izvedeni na svečanosti u okviru manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje 2023.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.