TZ Grada Čakovca poziva da dodijelite "sviđa mi se" čakovečkom adventu

TZ Grada Čakovca poziva da dodijelite "sviđa mi se" čakovečkom adventu

Portal gradonacelnik.hr drugu godinu zaredom na svojoj FB stranici provodi izbor Najljepšeg adventa. Među 53 hrvatska grada i 19 općina čakovečki Advent 2022. uvršten je u kategoriju velikih gradova. Uz Čakovec tu su još Bjelovar, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar. Izbor se provodi i među srednjim i malim gradovima te općinama. Prošle godine u ovaj se izbor uključilo oko 1,3 milijuna posjetitelja portala te je, prepoznajući potencijal i vrijednost ovog projekta, ove godine pokroviteljstvo preuzelo Ministarstvo turizma i sporta. 

O najboljima u svakoj kategoriji odlučuju isključivo čitatelji portala svojim lajkovima. Na FB stranici gradonacelnik.hr abecednim su redom poredane fotografije svih gradova i općina uvrštenih u ovaj projekt, a svojim lajkom ispod objave dajete glas onom adventu koji vam se najviše sviđa. Priznaju se samo lajkovi ispod objava na FB stranici gradonacelnik.hr, ne i na sheranim objavama. Ove će se godine najbolji proglasiti u ukupno 4 kategorije, a titulu pobjednika brane Osijek, koji je trijumfirao među gradovima te Općina Jesenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina.

Veseli nas što je čarobnoj atmosferi čakovečkog Adventa 2022. odano priznanje uvrštavanjem u ovaj izbor i pozivamo vas da se svojim lajkom ispod objave s fotografijama našeg predivno okićenog i uređenog grada na FB stranici gradonacelnik.hr pridružite svima koji će lijepe dojmove iz Čakovca još dugo nositi u svojim srcima.

TZ Grada Čakovca

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.