Stefany predstavlja „Sretnih dana dat’ će Bog“, pjesmu kojom će debitirati na Dori

Stefany predstavlja „Sretnih dana dat’ će Bog“, pjesmu kojom će debitirati na Dori

Debitantica Stefany predstavit će se pjesmom "Sretnih dana dat' će Bog" koja govori o nadi u bolje sutra, o vjeri u dobro, prijateljstvu i zajedništvu i ljubavi koja uvijek pobjeđuje. 

"Tema je univerzalna i vjerujem da će svatko tko posluša prepoznati poruku optimizma potrebnu svakog dana. Svi smo svakodnevno suočeni s brojnim  izazovima, privatnim i poslovnim preprekama koje na prvu izgledaju nerješivima, a vrijeme u kojem živimo je izazovno i puno promjena. Zato nam vjera u dobro i sreću ostaje kao najvažnija poruka", rekla je Stefany.

Tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević. Prijava na Doru bila je najbolji potez jer pjesma u potpunosti predstavlja ono što je Stefany – nježna i iskrena, ali i moćna glazbenica s izvrsnim timom iza sebe. 

"Moram priznati da sam oduvijek sanjala kako ću jednog dana s ponosom stati na pozornicu Dore, zapjevati veliku pjesmu i predstaviti se u najboljem svjetlu te napraviti sve da zapjevam i na pozornici Eurosonga. Moji snovi polako se ostvaruju i neizmjerno sam sretna zbog svega što me čeka na putu do samog nastupa na Dori 2024. Pozivam vas  da poslušate "Sretnih dana dat' će Bog", da glasate za mene i jedva čekam da se vidimo na Dori", izjavila je mlada glazbenica. 

Stefany pjeva od malih nogu, a javnosti se prvi put predstavila kao mlada natjecateljica glazbenog showa "The Voice", u kojem je došla do četvrtfinala. Nakon Voicea posvetila se školovanju i danas s diplomom u rukama stvara svoje mjesto na glazbenom nebu. Svojim pjesmama i izvedbama privukla je pozornost javnosti, a sve više vremena posvećuje koncertnim aktivnostima i skladanju pjesama. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.