Fra Šito Čorić predstavlja autorski album „Lako je danju loviti sunce“

Fra Šito Čorić predstavlja autorski album „Lako je danju loviti sunce“

Legendarni "fratar s gitarom", fra Šito Čorić, predstavlja novi studijski album. Ovaj autor duhovne glazbe nakon velike ovogodišnje kompilacije "50 originalnih pjesama" izdanih na tri CD-a, ovoga puta publici se obraća sa svojih deset autorskih pjesama.

Kao i uvijek, radi se o duhovnoj glazbi koju je fra Šito doveo do savršenstva, kako u skladanju, tako i u izvedbi. Glazbu i tekst potpisuje on sam, a za aranžmane i produkciju pobrinuli su se ponajbolji; Matej Mudrovčić i Dario Mihić. Gosti na albumu su naši poznati instrumentalisti; Lana Škrgatić na saksofonu i flauti, Damjan Bakić na klaviru, Matija Antolić na usnoj harmonici, a album su gitarama oplemenili Matej Mudrovčić i Dario Mihić. Uz odlične prateće vokale i mastering Performer Point Studija iz Zagreba, album je zazvučao baš onako kako je fra Šito zaželio. Naizgled blago i jednostavno, ali ipak bogato i na zavidnoj producentskoj razini.

Radi se o albumu koji fra Šitina publika očekuje već duže vrijeme. Osim domaćih slušatelja, njegova publika je publika naše dijaspore. Pošto se radi o fratru koji je gotovo cijeli radni vijek proveo u raznim misijama diljem Europe i Amerike, nema sumnje da će i ovo izdanje postići upečatljiv uspjeh baš među tim slušateljima. 

Za dizajn albuma pobrinuo se poznati tandem Bachrach & Krištofić.

"Lako je danju loviti sunce" je album koji će svakoga potaknuti na duboko promišljanje o sebi, vjeri, o Bogu, jer sunce je stvarno najlakše uhvatiti po danu. To može svatko...

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.