The Smile u pulskoj Areni 15. lipnja 2024.

The Smile u pulskoj Areni 15. lipnja 2024.

Trojac The Smile predstavlja svoj novi singl 'Friend of a Friend', preuzet s nadolazećeg drugog albuma „Wall Of Eyes“ kojeg 26. siječnja objavljuje XL Recordings. Predstavljena uživo tijekom turneje benda 2022./2023., studijska verzija pjesme uključuje gudače London Contemporary Orchestra i saksofon Roberta Stillmana.

Videozapis za 'Friend of a Friend', redatelja Paula Thomasa Andersona bit će premijerno prikazan uz surround reprodukciju albuma „Wall Of Eyes“ na nizu jednokratnih događaja koji će se održati u nezavisnim kinima diljem svijeta između 18. i 25. siječnja.

Nazvani „Wall Of Eyes, On Film“ ovi eventi proslavit će novi album i suradnju benda s Paulom Thomasom Andersonom, odvijat će se u 16 kina od Sydneya do Buenos Airesa, i uključuju:

  • Reprodukciju albuma „Wall Of Eyes“ u cijelosti, po prvi i jedini put sa surround zvukom i pratećim, nikad prije viđenim snimkama snimanja albuma.
  • Svjetsku filmsku premijeru 'Friend of a Friend' i prezentaciju „Wall Of Eyes“, oba u režiji Paula Thomasa Andersona i snimljena na 35mm filmu
  • Program koji se osvrće na prethodne redateljske suradnje Paula Thomasa Andersona s Thomom Yorkeom i Radioheadom koji uključuje ANIMA (kratki film) i Radioheadove 'Daydreaming' (35 mm), 'The Present Tense' i 'The Numbers'.

Više informacija o ovim događanjima i kako do ulaznica, dostupno je OVDJE. Ulaznice kreću u prodaju u četvrtak 11. siječnja.

Novi datumi su u nastavku, a ulaznice kreću u prodaju u petak 12. siječnja. Detaljnije informacije potražite na https://thesmiletheband.com/live. Podrška na svim glavnim nastupima bit će im britanski glazbenik i DJ James Holden.

Novi album grupe The Smile „Wall Of Eyes“ snimljen je u studijima Oxford i Abbey Road, produkciju i mix potpisuje Sam Petts-Davies, a sadrži i gudačke aranžmane London Contemporary Orchestra. Novi album slijedi bendov hvaljeni prvijenac iz 2022. „A Light For Attracting Attention“.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.