V.B.Z. vas poziva na posljednja tri događanja ciklusa "Čitajmo domaće autore"

V.B.Z. vas poziva na posljednja tri događanja ciklusa "Čitajmo domaće autore"

V.B.Z. vas poziva na posljednja tri događanja ciklusa "Čitajmo domaće autore" u ovoj godini, a počinjemo s promocijom novog poetičnog romana Ivice Prtenjače "Albert", koji će knjigu predstaviti u razgovoru s Jasnom Kovačević, Karolinom Lisak Vidović, Markom Pogačarom i Dragom Glamuzinom u četvrtak, 7. prosinca u 18 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića.

Nakon ove promocije, uslijedit će predstavljanje dobitničkog romana V.B.Z.-ove nagrade "Tvornica Hrvata" Nebojše Lujanovića u petak, 8. prosinca u 19 sati u Kinoteka baru, na kojem će sudjelovati Jagna Pogačnik, Strahimir Primorac, Nebojša Lujanović i Drago Glamuzina.

I za kraj V.B.Z.-ovog ciklusa "Čitajmo domaće autore" ovu će godinu zaključiti predstavljanjem nove zbirke poezije Marka Pogačara "Ponoćni glagoli" u utorak 12. prosinca, također u Kinoteka baru u 19 sati, u društvu Olje Savičević Ivančević, Tomislava Brleka, Krune Lokotara i, naravno, autora Marka Pogačara.

Ulaz je slobodan, a doživljaj je zajamčeno nezaboravan uz Barcaffe.

V.B.Z. nastavlja s literarnim uzbuđenjem i u 2024. godini, predstavljajući druge autore i njihova djela, a s nama će se družiti Almin Kaplan, Marko Tomaš, Emir Imamović Pirke, Velibor Čolić, Eva Simčić i Enver Krivac.
Partneri projekta: klub Spunk, Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Kinoteka Bar i Barcaffe.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.