Divlje jagode ft. Tifa objavili live pjesme „Konji“ uoči objave Blu-Ray i dvostrukog vinilnog izdanja

U očekivanju objave Blu-Ray i dvostrukog vinilog izdanja "Live in Beograd", Divlje Jagode u suradnji s legendarnim Tifom za Croatia Records objavljuju live izvedbu hit singla "Konji".

Nedavno je objavljen dugo najavljivani album "Live in Beograd" legendarnih Divljih jagoda. Specijalni gost na tom povijesnom koncertu u Beogradu u ulozi vokala bio je Tifa, koji je nekada branio boje Jagoda i otpjevao sve numere na albumu "Konji". Povodom toga, a uoči objave albuma na ostalim nosačima zvuka (Blu-Ray, vinil), Jagode sada predstavljaju i live verziju pjesme "Konji" koja se nalazi na popisu od 30 pjesama predstavljenih na ovom izdanju.

"Nakon neprolaznih numera 'Let na drugi svijet' i 'Jedina moja', odlučili smo da objavu fizičkih izdanja dočekamo uz pjesmu 'Konji' sa istoimenog albuma iz davne '88 godine", rekao je Zele Lipovača. Za mix i master pjesme "Konji" na ovome albumu zaslužan je Zoran Švigir Švigi.

Nakon 45 godina postojanja zavidna je energija, sposobnost i prisutnost koju Divlje jagode imaju na sceni te profesionalnost koju njeguju objavom novih pjesama, izdanja i sadržaja prema svojoj vjernoj publici. Objava live verzije "Konji" u trenutku iščekivanja fizičkih izdanja još je jedan dokaz pridružen arhivu uspješnog i planiranog puta.

Pjesmu "Konji" Divlje jagode izveli su s Tifom na koncertu održanom 8. listopada 2022. Koncertni spektakl će se uskoro u prodaji naći na Blu-Ray i vinilnom izdanju, a dvostruki CD "Live in Beograd" već sad možete kupiti po cijeni od 13,50 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu. Kako je riječ o koncertu koji je zaista odjeknuo u regiji, ovaj proizvod je dostupan i u shopu Jugotona u Beogradu.

Foto: Nenad Tubić Wood

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.