Buđenje i Vanna „Zajedno“ u novom aranžmanu

Nakon uspješnog niza kantautorskih pjesma, sjajna Vanna ponovno se sastala s pop rock grupom Buđenje. "Zajedno" ih je spojila nakon dugih šest godina, a pjesmu su odlučili začiniti novim aranžmanom kojeg potpisuje Porinom nagrađeni gitarist benda, Vedran Baotić. Autor tekst i glazbe je osnivač Buđenja, Darko Bakić.

"Lijepa suradnja s Buđenjem u pjesmi 'Zajedno' dobila je novi aranžman. Uvijek je zadovoljstvo surađivati s kolegama, jer najvažnije je da smo mi glazbenici zajedno i da stvaramo glazbu koji volite", rekla je Vanna.

Duet je prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe. Krasi je pop zvuk Buđenja, uz dodatak modernog countryja te snažan i emotivan vokal dive hrvatske pop glazbe, a emotivni stihovi probudit će romantiku i u onima najhladnijeg srca.

Pjesma se nalazi na uspješnom "Brudetu", albumu koji je Buđenje objavio prošle godine. "Brudet" je donio 11 suradnji s nekim od najpoznatijih imena domaće glazbe kao što su Matija Cvek, Neno Belan, Lara Bang i Reper iz sobe. Singlovi s albuma redom su pronalazili svoje mjesto pri vrhu hrvatskih glazbenih top lista, a album se više od 10 tjedana našao na listi najprodavanijih.

"'Zajedno' nam je još od prve probe s Vannom postala jedna od omiljenih pjesama u repertoaru, a snimanje nove verzije za album ' Brudet'  nam je bila rijetka prilika i opravdanje da pjesmu okrenemo naglavačke i saznamo kakav je još potencijal skrivala. Vanna se, naravno, i u taj novi country-rock stil vješto uklopila i ponovno nam ukazala čast da s njome dijelimo pjesmu", objasnio je Vedran Baotić, producent i gitarista Buđenja.

O "Zajedno" već se godinama priča u epitetima, a sad su stihove ove ljubavne pjesme dobile i svoju zanimljivu vizualnu priču u produkciji Izvan fokusa. Vrhunska produkcija i emotivna interpretacija još jednom su pokazali zašto ovu pjesmu vrijeme ne može pregaziti. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.