HIA - Hrvatski iseljenički adresar
 
   
partneri  
 

Štovani posjetitelji,

Pred Vama je prvi izdati HRVATSKI ISELJENIČKI ADRESAR - HIA na internetu. Nastao je iz spoznaje da u svijetu živi jednako toliko Hrvata i njihovih potomaka koliko ih živi u Hrvatskoj, no njihove adrese mnogo puta su nedostupne. Iskustvo potvrđuje da se do njih dolazi uglavnom posredovanjem trećih osoba ili ustanova, a uz to potraga traje dugo i često ne donosi željene rezultate.

Radili smo dugo na prikupljanju podataka. Sada imamo zadovoljstvo ponuditi Vam na jednom mjestu više od  3000 adresa. Ovdje se nalaze adrese hrvatskih veleposlanstava i konzulata razmještenih u svijetu, adrese hrvatskih župa i katoličkih zajednica, zavičajne zajednice, kulturni, športski i drugi klubovi, obrazovne, humanitarne i zdravstvene ustanove, znanstvenici, tvrtke hrvatskih iseljenika i predstavništva hrvatskih tvrtki iz Hrvatske, uključene su i adrese pojedinaca kao i druge adrese do kojih smo mogli doći. Na web stranici Hrvatskog iseljeničkog adresara nalaze se i dodatni sadržaji koji će biti od koristi poslovnim ljudima, kulturnim radnicima, diplomatima, novinarima kao i drugim posjetiteljima.

Zahvaljujemo suradnicima koji su svojim adresama obogatili Hrvatski iseljenički adresar. Vama koji ćete krenuti u potragu za nekom određenom adresom želimo uspješno pretraživanje. Neka HIA bude izvor vaših informacija, put ka novim saznanjima, veza do poslovnih partnera, trag na putu do izgubljenih hrvatskih korijena i više od toga.

Sve vas pozivamo, pišite nam, zajedno ćemo graditi most domovinske i iseljene Hrvatske.Zagreb, prosinac 2013.godine
Online izdanje nije dostupno. U međuvremenu smo objavili tiskano izdanje pod nazivom ADRESAR HRVATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE koji osim hrvatskog iseljeništva u bazi sadrži adrese Hrvata iz Bosne i Hercegovine te adrese hrvatskih manjina u svijetu.
Ukupno je 2700 potpunih adresa, podijeljenih abecednim redom po zemljama i grupiranih u više kategorija.
Više o adresaru potražite OVDJE

 

 
Uredništvo adresara
Zagreb, rujan 2006.
 
HIA u medijima

 

 
       
spacer Vijesti | O nama | CRO turizam | Hr. brandovi | Oglasnik | Hr. iseljenici | Radio | Linkovi | KontaktspacerOpći uvjeti korištenja
Copyright © 2006 Patria-Promocija d.o.o. Sva prava pridržana.