HIA - Hrvatski iseljenički adresar
 
   
 
 

 

V I J E S T I- iz Hrvatske


like HIA on Facebook
22.studeni 2014.
PREDSJEDNIČKA KANDIDATKINJA
Kolinda Grabar Kitarović " Josipović u pet godina potrošio 240 milijuna da bi šutio".

Kolinda Grabar kitarović u Osijeku

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je u Osijeku na proslavi 25. obljetnica osnutka osječkog HDZ-a izjavila kako je aktualna vlast na Pantovčaku i u Banskim dvorima nesposobna te da vodi državu prema bankrotu. Prozvala je aktualnog predsjednika Josipovića da je " u proteklih pet godina potrošio je 240 milijuna da bi šutio i tu nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost" i dodala kako je u ovom slučaju točna izreka da je šutnja zlato.

Upozorila je na pad BDP u zadnjih šest godina, veliki proračunski deficit i vanjski dug i istaknula veliku nezaposlenost , a valst na te probleme je kaže  gluha i slijepa a na upozorenja međunarodnih institucija samo odmahuje rukom.

HDZ će učiniti snažan zaokret kako bi se negativni procesi preokrenuli i Hrvatska izvela na put blagostanja, istaknula je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović.

Izaslanik predsjednika HDZ-a Željko Reiner kazao je da HDZ, sa svojim koalicijskim partnerima, mora doći na vlast u Hrvatskoj, ne zbog same vlasti, već stoga što aktualna koalicijska vlast i aktualni predsjednik sustavno vode Hrvatsku u političku, gospodarsku i socijalnu propast. (HRT/hia)

vezane vijesti:


11.11.2014.
PREDSJEDNIČKI KANDIDAT
Kolinda Grabar Kitarović predstvila svoj izborni program pod sloganom "Za bolju Hrvatsku".
HDZ-ov kandidat na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović danas je u prepunoj dvorani hotela Westin u Zagrebu predstavila svoj izborni progra pod sloganom "Za bolju Hrvatsku". više


17.9.2014.
INTERVJU
Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj
Intervju 15.rujna u TV-i emisiji Bujica


13.6.2014.
PREDSTOJEĆI PREDSJEDNIČKI IZBORI
Kolinda Grabar Kitarović HDZ-ova kandidatkinja za hrvatsku predsjednicu.

Kolinda Grabar Kitarović od četrvtak 12.lipnja je i službeno kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Hrvatske na predstojećim predsjedničkim izborima.
višePPR-oglas 
Adresar Hrvata izvan RH
NOVO!!!!

ADRESAR HRVATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE, naručite      
       
spacer Vijesti | O nama | CRO turizam | Hr. brandovi | Oglasnik | Hr. iseljenici | Radio | Linkovi | Kontakt

Copyright © 2006 Patria-Promocija d.o.o. Sva prava pridržana.