Hrvatski obrtnici izlažu na sajmu u Celju

HOK

Hrvatski obrtnici izlažu na sajmu u Celju u paviljonu L1, na štandu broj 15, površine 54 metara četvornih, rečeno je na pressici u Zagrebu,u Hrvatskoj obrtničkoj komori  uz  održavanje  51. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajam Celje 2018.(MOS) koji se održava od 11. do 16. rujna.

HOK sufinancira nastup 17 izlagača, a u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu će se  prezentirati i katalog tradicijskih i umjetničkih obrta, katalog građevinara kao i katalog metaloprerađivača s područja Krapinsko-zagorske županije te uzorci proizvoda 14 tradicijskih obrta. U suradnji s Obrtničkom komorom Karlovačke županije putem promotivnih materijala prezentirat će se obrtnici iz djelatnosti graditeljstva, obrade drva, izrade alata i turizma s područja Karlovačke županije.Na konferenciji je  istaknuto da su zajednički nastupi hrvatskih obrtnika na inozemnim međunarodnim sajmovima tijekom prošle i ove godine organizirani u sklopu provedbe projekta „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova i povećanje sposobnosti hrvatskog obrtništva za poslovanje u inozemstvu uz podršku Hrvatske obrtničke komore“, koji je s 2.304.893,64 kuna sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Cilj projekta je pružanje pomoći HOK-a obrtnicima kako bi razvili svoje kapacitete i sposobnosti za sudjelovanje na međunarodnom tržištu. Samostalno se na ovogodišnjem izdanju MOS-a predstavlja još 7 hrvatskih izlagača.


 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.