Novi singl benda Sampass: „Lavina“

Nakon singlova "Da li me znaš" i "Tvoj", sinjski bend Sampass nam donosi još jednu glazbenu poslasticu - pjesmu "Lavina"! Glazbu i aranžman potpisuje Mladen Munivrana, dok je autor teksta Dalibor Buljan, koji kaže: "Lavina je nenajavljena i divlja, gotovo neizbježna i događa se svakom. Često je dovoljna samo jedna riječ da pokrene kaos. Međutim, kad lavina krene ja stojim, kad lavina krene, sve već znam... Mi sve već znamo... Lavine su ipak samo riječi, a mi, mi smo svoje riječi odavno rekli. Treći singl sinjskog benda Sampass na svoj način šalje poruku da i u kaosu ostanete mirni i svoji. Proći će.".

Singl "Lavina" su snimili Ivan Kelava (bubnjevi), Mladen Munivrana (bas gitara), Luka Mandić (gitare), Krešo Linke (udaraljke), Gabrijel Prusina (klavijature) i Dalibor Buljan (vokal), a za glazbenu produkciju je zaslužan Ivan Božanić.

Iza imena sinjskog benda Sampass krije se zanimljiva priča; u slengu Dalmatinske zagore, sampas predstavlja stanje trenutne zbunjenosti, manjka koncentracije, a ponekad može prijeći u karakternu crtu ličnosti ili opis stanja. U vemenu općeg sampasa u društvu nastala su i prva tri singla Sampassa.

Nekoliko zadnjih godina je u članovima benda izazvalo potrebu pokrenuti se u autorskom smislu, proširiti svoju kreativnu energiju i inicijativu na suradnike i prijatelje te pokušati napraviti nešto vrijedno u smislu kvalitete glazbe, tekstova te audio i video produkcije. Prvi rezultati su pred vama – singlovi: "Da li me znaš" i "Tvoj" te aktualni singl "Lavina".

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.