Franck proizvodi dostupniji nego ikada

Franck proizvodi dostupniji nego ikada

Franck je predstavio svoj službeni webshop, novi prodajni kanalosmišljen prema potrebama i navikama modernih potrošača. Franck webshop omogućuje sigurnu i jednostavnu kupovinu, te je pomno osmišljendo najsitnijeg detalja kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo svim potrošačima kojima su Franck proizvodi s da dostupniji no ikada prije.

Franck webshop predstavlja jedinstveno online mjesto na kojem se brzo i jednostavno može pronaći sve potrebno za najdraži ritual. Webshop tako sadrži cjeloviti pregled svih Franck proizvoda - čajeva, kava i drugih vrhunskih napitaka te prehrambene proizvode i dodatke poput odabranih Franck šalica.

Osim dizajnom, webshop se ističe i tonom komunikacije kojim se Franck na ovoj platformi obraća potrošačima,omogućavajući im preglednu i atraktivnu prezentaciju cjelokupne ponude i sve prednosti on-line shoppinga. 

Jednostavnim i brzim pristupanjem putem stolnih, prijenosnih i tablet računala te mobilnih telefona, potrošači iz udobnosti vlastitoga doma u samo nekoliko klikova mogu naručiti omiljene Franck proizvode koji stižu direktno na njihovu kućnu adresu ili kao iznenađenje za obitelj i prijatelje.

Povodom lansiranja webshopa, Franck svim potrošačima diljem Hrvatske daruje i besplatnu dostavu za sve narudžbe napravljene do 12. lipnja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.