O nama

 

Poštovani čitatelji, dragi prijatelji!

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na novo izdanje portala  Hia.com.hr. Hia je registrirana 2006. godine kao samostalna online platforma za Hrvatski iseljenički adresar (koji je izašao u tiskanom izdanju) odakle i kratica imena.
Od 2011. godine Hia  je news portal koji donosi informacije iz Hrvatske i svijeta te prati zbivanja vezana uz hrvatsku dijasporu.

Ali, nova su vremena i nove navike čitatelja, pa slijedom toga i nova ekipa na čelu portala i novi  suradnici.

Odluka o redizajnu uvjetovana je  novim potrebama i idejama o koncepciji portala kojom želimo pridonijeti kvalitetnijem informiranju ali i građenju čvrstih mostova i novih spona u povezivanju domovinske i iseljene Hrvatske.

HIA.com.hr zbog toga danas predstavlja Hrvatsku informativnu agenciju, koja će donositi najvažnije vijesti iz Hrvatske,  regije,  Europske unije i svijeta  u globalu.  Donosit ćemo i vijesti, izvješća, reportaže, crtice, intervjue, kolumne, prikaze, kritike, putopise… vezano uz život i rad Hrvata iz domovine i cijeloga svijeta.

Zbog toga želimo potaknuti i sve vas na suradnju tj. na slanje vaših obavijesti, objava, informacija,  pisama, najava, poziva na događanja…

Vama izvan domovine nudimo i mogućnosti posredovanja u smislu  preporuka ili povezivanja s tvrtkama, obrazovnim ili znanstvenim isntitucijama, turističkim i kulturnim djelatnicima ili ustanovama  i poslovnim subjektima u domovini jer svjesni smo da je umrežavanje danas potrebnije nego ikad.

U promotivnom dijelu nudimo Vam mogućnosti oglašavanja putem bannera, zakupa informativng prostora te promotivnih filmova ili reportaža.

Čitajte nas i na društvenim mrežama.

Prethodna verzija portala:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.